You can read our privacy policy and legal notice here.

Easyfairs is AVG proof!

19/04/2018

Per 25 mei gaat de AVG van kracht. AVG is de Algemene Verordering Gegevensbescherming (Engelse term: GDPR). De wetgeving geldt voor de gehele Europese Unie en vervangt de ''Wet bescherming persoonsgegevens''. De AVG heeft betrekking op be- en verwerken van persoonsgegevens. Easyfairs is AVG proof! In deze blog geven we u graag wat meer inzicht over deze wetgeving en de gevolgen voor u als bezoeker of exposant.

De nieuwe wetgeving zorgt er voor dat wij nog voorzichtiger omgaan met de gegevens van onze exposanten en bezoekers. Easyfairs hecht veel waarde aan de privacy van exposanten en bezoeker. Wij zullen persoonsgegevens van onze relaties deze dan ook niet verwerken wanneer we hier geen grondslag voor hebben. In ons privacy statement staat uitgebreid beschreven hoe we omgaan met de gegevens van onze bezoekers en exposanten.

Easyfairs AVG proof

Uiteraard hebben wij onze verwerkingsovereenkomst en onze procedures prima op orde. Het is dus volkomen veilig om uw gegevens door ons te laten be- of verwerken. Niets staat u in de weg om exposant of bezoeker te worden van één van onze beurzen of events!

 
By continuing your visit on this site, you accept the use of cookies to propose you customised services and adapted offers. Read more