You can read our privacy policy and legal notice here.

Official poster Heroes Dutch Comic Con 2019 spring edition

Het artwork van de officiële Heroes Dutch Comic Con poster wordt elke editie gemaakt door een gerenommeerde comic artist. Zojuist heeft de organisatie de poster voor aankomende voorjaarseditie onthuld, die speciaal is ontworpen door niemand minder dan Daniel Acuña.  

Utrecht, 15 februari 2019 - Met de Domtoren op de achtergrond en diverse stripfiguren die op spectaculaire wijze een gebouw bezetten, beeldt de poster de sfeer van het evenement en de link met de stad Utrecht op een speelse wijze uit. Hoe langer je naar de poster kijkt, hoe meer je ontdekt.

De comic artist die de poster heeft gemaakt, Daniel Acuña, is één van Marvel’s populairste artiesten van dit moment. Vooral zijn spraakmakende covers voor comics als Sam Wilson: Captain America en X-men zijn wereldwijd bekend. Daarnaast illustreerde hij de bekendste Marvel comics, zoals Captain America en The New Avengers. Momenteel werkt hij aan Black Panther.

"Acuña heeft een meesterwerk opgeleverd. Hij heeft een beroemde TV-scene van Batman en Robin uit de jaren 60 als inspiratie gebruikt voor het artwork van onze officiële poster. De karakters op de poster vertegenwoordigen het comics thema van onze show, de comic artist die aankomende editie aanwezig zijn, maar ook onze bezoekers die vaak in cosplay-outfits van hun favoriete superhelden rondlopen. Tevens is op de achtergrond de Domtoren te zien, het grootste gebouw van Utrecht. Wij vinden het belangrijk om onze connectie met de stad te tonen, waar wij al jaren met plezier een sterk groeiend evenement organiseren. In de toekomst zullen wij deze band versterken door samen met lokale ondernemers en organisaties door de hele stad activiteiten te organiseren,” vertelt Boet Havenaar, Head of Event Heroes Dutch Comic Con.

De poster zal op verschillende locaties in Utrecht en op het evenement zelf te zien zijn. Tevens zal de maker van de poster, Daniel Acuña, beide dagen op het evenement aanwezig zijn om zijn kunsten te tonen en zijn fans te ontmoeten. Bezoekers zijn in de gelegenheid om tijdens het evenement dit exclusieve exemplaar aan te schaffen en te laten signeren door Daniel Acuña.

By continuing your visit on this site, you accept the use of cookies to propose you customised services and adapted offers. Read more