Kinepolis aanwezig op Heroes Dutch Comic Con met de KineQuiz Caravan!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Kinepolis is dit jaar weer aanwezig op de Heroes Dutch Comic Con in de Jaarbeurs Utrecht op 23 en 24 maart. In de enige echte KineQuiz caravan stellen onze quizmasters jouw filmkennis op de proef en win je leuke prijzen.

Filmquiz
Speciaal voor alle filmheldenfans wisselen we drie keer per dag van thema op onze stand. Dat betekent dus ook drie verschillende filmquizzen in onze blauw-witte KineQuiz caravan. Ben je fan van Marvel of Hellboy? Dan dagen we je uit om je kennis te komen testen. Uiteraard maak je kans op toffe prijzen.

Exclusieve première Shazam!
In samenwerking met filmdistributeur Warner organiseert Kinepolis op zondag 24 maart speciaal voor beursbezoekers een exclusieve premièrevertoning van de actiekomedie Shazam! Houd de nieuwsbrief van HDCC goed in de gaten voor meer informatie.

Superhelden in Laser ULTRA
Hellboy en Spider-Man staan natuurlijk al op je My Kinepolis watchlist, maar je hoeft niet te wachten om in de mood te komen voor de HDCC. Kijk nu Captain Marvel, Alita : Battle Angel, in het beste beeld en geluid en vanuit de ruime stoelen die je van Kinepolis gewend bent. Ben je Marvel-fan en wil je echt een verbluffende ervaring? Kijk dan je ogen uit met Captain Marvel in Laser ULTRA!

Op onze stand hebben wij per dag drie verschillende superheldenthema’s in de spotlight staan met elk een eigen quiz! Bekijk alvast ons programma:

Zaterdag 23 maart
10:00 –12:00 Marvel
13:00 – 15:00 Spider-Man: Far From Home
15:00 – 17:00 Hellboy

Zondag 24 maart
10:00 –12:00 Marvel
13:00 – 15:00 Kinepolis
15:00 – 17:00 Hellboy

More to explorer

The Crowd Canvas returns to Heroes Dutch Comic Con

Prepare yourself, you will not leave the winter edition of Heroes Dutch Comic empty-handed! We can already announce that the Dealer Hall is sold out. With more than 225 stands there is a more diverse offer than ever before. 

The first Special Guest announcement

Besides the fact that August 15 at 12.30 the regular ticket sales will start, also the first Special Guest will be announced. You’ll have the opportunity to buy a photobooth ticket for this Special Guest right away. Today you could find a hint about the Special Guests on the social media channels of Heroes Dutch Comic Con! Or maybe two… Would there be another hint coming soon?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *