“Down met Johnny” op Heroes Dutch Comic Con

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Johnny de Mol was tijdens de wintereditie van Heroes Dutch Comic Con 2018 aanwezig om de wens van Egor in vervulling te brengen. Egor zou het zijn goede vriend en collega Elkin ontzettend gunnen als hij een keer kan ervaren hoe het is om een beroemde striptekenaar te zijn. Elkin is autistisch en een bijzonder goede tekenaar die verzot is op de stripfiguren van Marvel en DC. Op Heroes Dutch Comic Con hebben ze de wens van Egor in vervulling gebracht en Elkin een waanzinnige dag bezorgd. 

Op maandag 1 april werd de aflevering op SBS6 uitgezonden. Je kunt ‘m hieronder terugkijken:

https://www.kijk.nl/sbs6/downmetjohnny/videos/ZtEKvlrwTlI/down-met-johnny

More to explorer

The regular ticket sale has started!

On Saturday the 28th and Sunday the 29th of March the Jaarbeurs Utrecht transforms into the largest comic con in the Netherlands again. During this weekend you can immerse yourself in the world of comics, movies, series, games, cosplay, merchandise and much more! 

The Early Bird ticket sale for the spring edition has started

Are you disappointed when Heroes Dutch Comic Con is over and will the upcoming edition be in your diary in capital letters again? Then we have good news, because today the Early Bird ticket sales of the spring edition will start. The spring edition will take place on the 28th & 29th of March in the Jaarbeurs Utrecht. The sale runs until the 27th of December.

Scroll to Top