“Down met Johnny” op Heroes Dutch Comic Con

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Johnny de Mol was tijdens de wintereditie van Heroes Dutch Comic Con 2018 aanwezig om de wens van Egor in vervulling te brengen. Egor zou het zijn goede vriend en collega Elkin ontzettend gunnen als hij een keer kan ervaren hoe het is om een beroemde striptekenaar te zijn. Elkin is autistisch en een bijzonder goede tekenaar die verzot is op de stripfiguren van Marvel en DC. Op Heroes Dutch Comic Con hebben ze de wens van Egor in vervulling gebracht en Elkin een waanzinnige dag bezorgd. 

Op maandag 1 april werd de aflevering op SBS6 uitgezonden. Je kunt ‘m hieronder terugkijken:

https://www.kijk.nl/sbs6/downmetjohnny/videos/ZtEKvlrwTlI/down-met-johnny

More to explorer

The Crowd Canvas returns to Heroes Dutch Comic Con

Prepare yourself, you will not leave the winter edition of Heroes Dutch Comic empty-handed! We can already announce that the Dealer Hall is sold out. With more than 225 stands there is a more diverse offer than ever before. 

The first Special Guest announcement

Besides the fact that August 15 at 12.30 the regular ticket sales will start, also the first Special Guest will be announced. You’ll have the opportunity to buy a photobooth ticket for this Special Guest right away. Today you could find a hint about the Special Guests on the social media channels of Heroes Dutch Comic Con! Or maybe two… Would there be another hint coming soon?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *