De nieuwe actiefilm Monster Hunter draait nu in de bioscoop

Facebook
Twitter
LinkedIn

Als Captain Artemis (Milla Jovovich, Resident Evil franchise) getransporteerd wordt naar een parallelle wereld, heeft ze geen idee wat haar te wachten staat. Haar eenheid wordt al snel aangevallen door het gigantische en angstaanjagende monster Diablos, en maakt geen schijn van kans.

Wanneer ook Nerscylla aanvalt, weet Artemis als enige te overleven. Maar het ziet er niet naar uit dat ze de andere monsters lang kan ontvluchten. Gelukkig krijgt ze hulp van een mysterieuze Hunter (Tony Jaa). Hoewel de Hunter geen woord verstaat van wat Artemis zegt (en andersom!), leert hij haar om te gaan met de wapens uit zijn wereld. Ze bundelen hun skills en bedenken plannen om de monsters te slim af te zijn.

Artemis ontdekt dat de Hunter deel uitmaakt van een team onder leiding van The Admiral (Ron Perlman). Samen bereiden ze zich voor op de ultieme battle.

Of het team opgewassen is tegen de vuurspuwende Rathalos zie je in Monster Hunter – nu in de bioscoop, ook in 4D, IMAX 3D en Dolby Cinema 3D.

More to explorer

Supernatural actor Misha Collins is a Special Guest at Heroes Dutch Comic Con!

Misha Collins is an American actor, producer, and activist. For twelve years, he portrayed the role of the angel Castiel in Supernatural (2005–2020). Collins was introduced in the fourth season of the multi-Emmy-nominated series, which tells the story of two brothers hunting everything supernatural. The actor appeared in nearly 150 episodes as Castiel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *