De nieuwe actiefilm Monster Hunter draait nu in de bioscoop

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Als Captain Artemis (Milla Jovovich, Resident Evil franchise) getransporteerd wordt naar een parallelle wereld, heeft ze geen idee wat haar te wachten staat. Haar eenheid wordt al snel aangevallen door het gigantische en angstaanjagende monster Diablos, en maakt geen schijn van kans.

Wanneer ook Nerscylla aanvalt, weet Artemis als enige te overleven. Maar het ziet er niet naar uit dat ze de andere monsters lang kan ontvluchten. Gelukkig krijgt ze hulp van een mysterieuze Hunter (Tony Jaa). Hoewel de Hunter geen woord verstaat van wat Artemis zegt (en andersom!), leert hij haar om te gaan met de wapens uit zijn wereld. Ze bundelen hun skills en bedenken plannen om de monsters te slim af te zijn.

Artemis ontdekt dat de Hunter deel uitmaakt van een team onder leiding van The Admiral (Ron Perlman). Samen bereiden ze zich voor op de ultieme battle.

Of het team opgewassen is tegen de vuurspuwende Rathalos zie je in Monster Hunter – nu in de bioscoop, ook in 4D, IMAX 3D en Dolby Cinema 3D.

More to explorer

Online initiatives HDCC Community

After we announced that Heroes Dutch Comic Con has sadly been postponed to 26th & 27th of March 2022, we have noticed a lot of online events popping up on the original set date of HDCC this weekend on the 20th & 21st of November. We loved that even though the community can not meet up in real life these online initiatives are started. This is why we decided to make this page where we can highlight these events.

Are you organizing an HDCC online event this weekend? Don’t hesitate and let us know by filling out our contact from and we will add you to the list!

New COVID-19 Update 12.11.2021

Today, Friday November 12th, the Dutch government has decided to introduce new COVID-19 restrictions for events. These new restrictions will also apply to Heroes Dutch Comic Con next week on the 20th and 21st of November 2021. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *