De nieuwe actiefilm Monster Hunter draait nu in de bioscoop

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Als Captain Artemis (Milla Jovovich, Resident Evil franchise) getransporteerd wordt naar een parallelle wereld, heeft ze geen idee wat haar te wachten staat. Haar eenheid wordt al snel aangevallen door het gigantische en angstaanjagende monster Diablos, en maakt geen schijn van kans.

Wanneer ook Nerscylla aanvalt, weet Artemis als enige te overleven. Maar het ziet er niet naar uit dat ze de andere monsters lang kan ontvluchten. Gelukkig krijgt ze hulp van een mysterieuze Hunter (Tony Jaa). Hoewel de Hunter geen woord verstaat van wat Artemis zegt (en andersom!), leert hij haar om te gaan met de wapens uit zijn wereld. Ze bundelen hun skills en bedenken plannen om de monsters te slim af te zijn.

Artemis ontdekt dat de Hunter deel uitmaakt van een team onder leiding van The Admiral (Ron Perlman). Samen bereiden ze zich voor op de ultieme battle.

Of het team opgewassen is tegen de vuurspuwende Rathalos zie je in Monster Hunter – nu in de bioscoop, ook in 4D, IMAX 3D en Dolby Cinema 3D.

More to explorer

Appreciation for the Entertainmenthoek

Today is Appreciation Wednesday and thus we would like to put the fanclub the Entertainmenthoek in the Spotlight. Entertainmenthoek is an online magazine for all film and series enthusiasts. Additionally, they have as well fun content about comics, fan-art and of course conventions. In this article you will find who they are, their history and their experiences at Heroes Dutch Comic Con.

Monster hunter rise – RPG game for the Nintendo Switch

Just as the earlier games, the newest edition of the Monster Hunter Franchise promises to be hundreds of hours of fun. In this game you will compete with the biggest and diverse monsters. You can play alone or with all of your friends.

Fanclubs in the spotlight: The Flying Dutch

The star trek fanclub ‘’the flying Dutch’’ (TFD) is a national association who is involved with the legendary science fiction serie Star Trek. The fan club was established in 1984 and quickly became the point of contact for everything what has to do with Start Trek. Together with their active volunteering group is TFD constantly busy with promoting Star Trek. They do this by publishing a Dutch magazine multiple times a year, but also by organising gatherings and by visiting fairs like Heroes Dutch Comic Con every year.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *