Kurt Busiek aanwezig op Heroes Dutch Comic Con

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kurt Busiek komt onze Comic Artist line-up versterken. De Eisner en Harvey Award winnaar heeft onder andere Avengers, Conan en Superman geschreven.

In het bijzonder is hij trots op zijn co-creatie met Carlos Pacheco, wie ook aanwezig is op #HDCC19. Samen werkten zij aan Avengers Forever, Superman en Arrowsmith. Dit jaar viert Kurt het 25-jarig jubileum van Marvel met ‘Marvels Epilogue’ en andere speciale projecten. Zo bereidt hij samen met Carlos een nieuwe serie Arrowsmith voor.

In samenwerking met andere heeft hij gewerkt aan Thunderbolts en The Power Company gecoproduceerd. Verder bracht hij eigen series uit als Astro City, Autumnlands, Shockrockets en The Wizard’s Tale.

Ontmoet Kurt samen met de andere Comic Artists op 23 en 24 November. Bemachtig zijn handtekening, koop exclusief artwork of vraag commissiewerk aan.

Ontdek meer

Supernatural actor Misha Collins is een Special Guest bij Heroes Dutch Comic Con!

Misha Collins is een Amerikaanse acteur, producent en activist. Twaalf jaar lang vertolkte hij de rol van engel Castiel in Supernatural (2005–2020). Collins werd geïntroduceerd in het vierde seizoen van de meervoudig Emmy-genomineerde serie, dat het verhaal vertelt van twee broers die op jacht gaan naar alles dat met het bovennatuurlijke te maken heeft. De acteur was bijna 150 afleveringen te zien als Castiel.