Chris Sprouse komt naar Heroes Dutch Comic Con

Facebook
Twitter
LinkedIn

Comic Artist en Eisner award winnaar Chris Sprouse is aanwezig op de wintereditie van Heroes Dutch Comic Con!

Chris heeft vele titels op zijn naam staan. Van Black Panther, Thor en Daredevil tot Uncanny X-Men, Batman en vele anderen. Echter staat hij het meest bekend om zijn Wildstorm/DC Comics’ Tom Strong series, welke hij samen met Alan Moore heeft gecreëerd.
Ontmoet Chris samen met de andere Comic Artists op 23 en 24 November. Laat jouw favoriete comics signeren, koop exclusief artwork of vraag commissiewerk aan.

Lees meer over about Chris Sprouse.

Ontdek meer

Supernatural actor Misha Collins is een Special Guest bij Heroes Dutch Comic Con!

Misha Collins is een Amerikaanse acteur, producent en activist. Twaalf jaar lang vertolkte hij de rol van engel Castiel in Supernatural (2005–2020). Collins werd geïntroduceerd in het vierde seizoen van de meervoudig Emmy-genomineerde serie, dat het verhaal vertelt van twee broers die op jacht gaan naar alles dat met het bovennatuurlijke te maken heeft. De acteur was bijna 150 afleveringen te zien als Castiel.