Comic Artist Brad Walker aanwezig op Heroes Dutch Comic Con!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Comic Artist Brad Walker is aanwezig op de wintereditie van Heroes Dutch Comic Con 2019! Hij is onder andere bekend van zijn werk bij zowel DC Comics als Marvel Comics, van Aquaman tot Action Comic en Guardians of the Galaxy.

Op het moment woont Walker in New York, maar komt speciaal voor ons naar Utrecht op 23 en 24 november! Zorg dat jij erbij bent en laat jouw favoriete comics signeren, koop exclusief artwork of vraag commissiewerk aan.

Lees meer over Brad.

Ontdek meer

De 5 beste superhelden games

Heroes Dutch Comic Con is geen Comic Con zonder superhelden. Maar games maken ook een groot deel uit van HDCC. Wat als je deze twee dingen met elkaar combineert? Dan krijg je supergave superhero games. In dit artikel hebben wij de 5 beste games gebasseerd op comics of films onder elkaar gezet in willekeurige volgorde.