Wijziging in schema van Marie Avgeropolous op zondag

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Er vindt een wijziging plaats in het schema van Marie Avgeropolous op zondag 24 november. Vanwege filmverplichtingen moet Marie zondag het evenement eerder verlaten. Om te zorgen dat er geen programmaonderdelen hoeven te vervallen is er voor gekozen om wijzigingen door te voeren in de tijdstippen van de activiteiten.

Nieuwe tijdsschema van Marie:
Meet & Greet 9.30 – 10.00u
Photobooth 10.00 – 11.00u
Q&A – 11.00 – 11.15u
Signing sessions 11.15 – 12.00u

Met deze wijzigen hopen we al haar fans tegemoet te komen en hoeven er geen programmaonderdelen te vervallen. Wij vragen hiervoor jullie begrip en wensen jullie een bijzondere ontmoeting toe!

Ontdek meer

De Star Wars franchise zit niet stil!

De Star Wars franchise zit niet stil!. De ene serie is nog niet uit of er is alweer een nieuwe film aangekondigd. Superleuk natuurlijk voor de Star Wars fans en wij zetten graag alles voor je op een rijtje.

De 5 beste superhelden games

Heroes Dutch Comic Con is geen Comic Con zonder superhelden. Maar games maken ook een groot deel uit van HDCC. Wat als je deze twee dingen met elkaar combineert? Dan krijg je supergave superhero games. In dit artikel hebben wij de 5 beste games gebasseerd op comics of films onder elkaar gezet in willekeurige volgorde.