Voice Actor van Sombra uit Overwatch komt naar HDCC

Facebook
Twitter
LinkedIn

Aankomende editie ontmoet jij Carolina Ravassa, Voice Actor van onder andere Sombra uit de game Overwatch.

Voice Actor Carolina Ravassa, bekend als de stem achter Sombra uit Overwatch, komt naar Heroes Dutch Comic Con.

Naast Overwatch leende Carolina haar stem aan vele andere populaire games, zoals GTA V, Red Dead Redemption, Max Payne 3 en Just Cause 4.

Ontmoet Carolina op 28 en 29 maart tijdens de jubileumeditie van Heroes Dutch Comic Con. Jij kunt met haar op de foto in de photobooth, haar zien tijdens een te gekke podium programmering of haar zelfs van heel dichtbij ontmoeten tijdens een exclusieve meet en greet sessie.

Haal hier jouw photobooth of Meet & Greet tickets of lees meer over Carolina.

Ontdek meer

Belangrijke update; David Tennant

Hierbij een belangrijke update rondom onze Special Guest; David Tennant. Helaas hebben wij zojuist het bericht ontvangen dat David wegens filmverplichtingen geen bezoek kan brengen aan Heroes Dutch Comic Con. Wij begrijpen dat dit een grote teleurstelling is en dat jij als fan heel erg naar dit moment hebt uitgekeken.