Comic Artist RB Silva maakt artwork jubileumposter en persoonlijke video

Facebook
Twitter
LinkedIn

Traditiegetrouw verzorgt een internationale comic artist het artwork van de officiële poster voor Heroes Dutch Comic Con. Voor de aankomende 10-jarige jubileumeditie heeft niemand minder dan de Braziliaanse RB Silva het artwork ontworpen. De mascotte van Heroes Dutch Comic Con is groots betrokken bij het ontwerp op de poster, evenals de Dom als symbool voor de stad Utrecht.

RB Silva vond het te gek om aan de poster te werken vertelt hij in onderstaande video. Zo houdt hij ontzettend van alles wat te maken heeft met middeleeuwse gevechten en wapens als zwaarden, bijlen en nog meer, wat hij duidelijk terug laat zien in het artwork waar de mascotte van het event lijkt te vechten in een vurige strijd.

Met meer dan 10 jaar ervaring binnen de Noord-Amerikaanse markt kan RB Silva zich een van de meest allround artiesten noemen na voor zowel DC Comics als Marvel en Dark Horse te hebben gewerkt. Hij aan titels als Action Comics, Superboy, Nova, Amazing Spider-Man, Uncanny Inhumans, X-Men Blue & Gold, en Powers of X. Momenteel heeft RB Silva een exclusief contract met Marvel Comics en verschijnt zijn werk op talrijke covers van de uitgever.

Uiteraard is de poster én het artwork exclusief te verkrijgen op beide dagen van het evenement. Deze kun je laten signeren door RB Silva zelf.

We zien jullie daar!

Ontdek meer

Belangrijke update; David Tennant

Hierbij een belangrijke update rondom onze Special Guest; David Tennant. Helaas hebben wij zojuist het bericht ontvangen dat David wegens filmverplichtingen geen bezoek kan brengen aan Heroes Dutch Comic Con. Wij begrijpen dat dit een grote teleurstelling is en dat jij als fan heel erg naar dit moment hebt uitgekeken.