De inschrijvingen van de Cosplay en Fan Meets zijn geopend!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De inschrijvingen voor de Cosplay en Fan Meets zijn nu geopend!

Bij Heroes Dutch Comic Con kunnen fans van een bepaald thema, merk of karakter elkaar ontmoeten op een zogenaamde Cosplay & Fan Meet Ups. Het maken van (groeps)foto’s en het ontmoeten van andere mensen met dezelfde interesse zijn twee belangrijke redenen om aanwezig te zijn. Cosplay & Fan Meet Ups worden niet georganiseerd door Heroes Dutch Comic Con, maar voor en door fans. We houden echter wel van Cosplay & Fan Meet Ups en daarom steunen we deze geweldige initiatieven!

Wil je fans van een bepaalde fandom bij elkaar brengen of mensen met dezelfde passie ontmoeten? Organiseer je eigen Cosplay & Fan Meet Up en laat ons weten waar en wanneer het plaatsvindt. We zetten het voor je op de cosplay- en fan meets pagina en laten het alle fans weten!

Ontdek meer

De 5 beste superhelden games

Heroes Dutch Comic Con is geen Comic Con zonder superhelden. Maar games maken ook een groot deel uit van HDCC. Wat als je deze twee dingen met elkaar combineert? Dan krijg je supergave superhero games. In dit artikel hebben wij de 5 beste games gebasseerd op comics of films onder elkaar gezet in willekeurige volgorde.