De Wereld van Paul van Loon

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Kinderboekenschrijver Paul van Loon is inmiddels de vaste gast van Heroes Dutch Comic Con en natuurlijk is hij er tijdens de jubileumeditie gewoon weer bij. Hij pakt deze speciale editie extra groot uit met extra veel activiteiten voor kinderen!

Paul van Loon neemt zijn welbekende Griezelbus weer mee, waar kinderen spellen kunnen spelen. Er is een knutseltafel en vele andere leuke spellen zoals heksenhoed werpen, doodshoofden gooien en nog veel meer, begeleid door drie heuse griezels.

Kinderen hebben ook de kans om hun helden uit de boeken in het echt te ontmoeten. Zo zijn Dolfje Weerwolfje en Foeksia de miniheks beide aanwezig waarbij Foeksia een aantal leuke liedjes voor de kinderen zingt!

Natuurlijk kun je ook de boeken van Paul van Loon weer kopen en laten signeren. De Wereld van Paul van Loon vind je in de Experience hal.

Ontdek meer

Fanclubs in de spotlight: WizardWear

Langzamerhand begint Heroes Dutch Comic Con steeds dichterbij te komen. Door deze turbulente tijden hebben onze bezoekers, fanclubs, en deelnemers ons ontzettend hard gesteund. Op #appreciationwednesday willen we graag iets terug doen voor onze geweldige community. Vandaag willen we daarom graag de Harry Potter fanclub: Wizardwear in de spotlight zetten. In dit artikel lees je wie ze zijn en hun geschiedenis met Heroes Dutch Comic Con..

De winnaar van de Cosplay from your Closet competitie: FennaCosplay

Op 12 april hebben we op onze Facebook een cosplay competitie georganiseerd. Deze competitie had maar één regel; De cosplay outfit moest gemaakt worden met kleding uit je kledingkast. Met als prijs een interview over de cosplay op de Heroes Dutch Comic Con website. Onwijs veel cosplayers hebben hieraan meegedaan maar uiteindelijk hebben we drie winnaars gekozen. Waarbij we vandaag de laatste winnaar bekend maken namelijk Fenna cosplay. In dit artikel kan je lezen over haar cosplay journey en wat haar grootste uitdagingen zijn geweest.

Fanclubs in de spotlight: Ghostbusters Dutch Division

Deze week willen wij graag één van onze fanclubs in de spotlight zetten, namelijk: De Ghostbusters Dutch Division. Deze ghostbusters fanclub is al vele edities op Heroes Dutch Comic Con te zien. Elke editie maken ze er weer een feestje van. Om deze reden willen wij ze graag vandaag in de spotlight zetten.