De Wereld van Paul van Loon

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kinderboekenschrijver Paul van Loon is inmiddels de vaste gast van Heroes Dutch Comic Con en natuurlijk is hij er tijdens de jubileumeditie gewoon weer bij. Hij pakt deze speciale editie extra groot uit met extra veel activiteiten voor kinderen!

Paul van Loon neemt zijn welbekende Griezelbus weer mee, waar kinderen spellen kunnen spelen. Er is een knutseltafel en vele andere leuke spellen zoals heksenhoed werpen, doodshoofden gooien en nog veel meer, begeleid door drie heuse griezels.

Kinderen hebben ook de kans om hun helden uit de boeken in het echt te ontmoeten. Zo zijn Dolfje Weerwolfje en Foeksia de miniheks beide aanwezig waarbij Foeksia een aantal leuke liedjes voor de kinderen zingt!

Natuurlijk kun je ook de boeken van Paul van Loon weer kopen en laten signeren. De Wereld van Paul van Loon vind je in de Experience hal.

Ontdek meer

De Cyberpunk 2077 serie komt bijna uit!

Misschien wist je het al, maar er komt een anime uit van de beroemde game Cyberpunk 2077! De anime heet Cyberpunk: Edgerunners en bestaat uit 10 afleveringen. De eerste aflevering zal 31 augustus te zien zijn op Netflix.