#StayHome Overwatch Cup op zondag 29 maart

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Heroes Dutch Comic Con is verzet naar 4 en 5 juli, maar op de originele data gaan wij toch iets leuks organiseren. Op zondag 29 maart kun jij namelijk deelnamen aan een online Overwatch toernooi. Als wij niet met z’n allen naar Heroes Dutch Comic Con mogen, dan halen we Heroes Dutch Comic Con toch gewoon in huis?

Scholen zijn dicht, sportverenigingen hebben hun deuren moeten sluiten en de meeste mensen werken thuis. Alle maatregelen die genomen zijn om de verspreiding van het coronavirus te beperken hebben één ding gemeen en dat is dat men zo min mogelijk fysiek bij elkaar in de buurt is. Dit betekent ook helaas minder sociale interactie. Om vanuit huis toch iets leuks met z’n allen te doen organiseert Heroes Dutch Comic Con, in samenwerking met Breda University en mCon esports, een online Overwatch toernooi (6vs6 op de PC).

Wil je meedoen aan de #StayHome Overwatch Cup op zondag 29 maart? Lees verder.

Ontdek meer

De 5 beste superhelden games

Heroes Dutch Comic Con is geen Comic Con zonder superhelden. Maar games maken ook een groot deel uit van HDCC. Wat als je deze twee dingen met elkaar combineert? Dan krijg je supergave superhero games. In dit artikel hebben wij de 5 beste games gebasseerd op comics of films onder elkaar gezet in willekeurige volgorde.