#StayHome Overwatch Cup op zondag 29 maart

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Heroes Dutch Comic Con is verzet naar 4 en 5 juli, maar op de originele data gaan wij toch iets leuks organiseren. Op zondag 29 maart kun jij namelijk deelnamen aan een online Overwatch toernooi. Als wij niet met z’n allen naar Heroes Dutch Comic Con mogen, dan halen we Heroes Dutch Comic Con toch gewoon in huis?

Scholen zijn dicht, sportverenigingen hebben hun deuren moeten sluiten en de meeste mensen werken thuis. Alle maatregelen die genomen zijn om de verspreiding van het coronavirus te beperken hebben één ding gemeen en dat is dat men zo min mogelijk fysiek bij elkaar in de buurt is. Dit betekent ook helaas minder sociale interactie. Om vanuit huis toch iets leuks met z’n allen te doen organiseert Heroes Dutch Comic Con, in samenwerking met Breda University en mCon esports, een online Overwatch toernooi (6vs6 op de PC).

Wil je meedoen aan de #StayHome Overwatch Cup op zondag 29 maart? Lees verder.

Ontdek meer

Doe vanaf vanavond mee aan de HDCC ThuisPubQuiz!

Zoals woensdag aangekondigd kun je vanaf vanavond meedoen aan de ThuisPubQuiz!
Hopelijk heb jij je tegenstanders al opgetrommeld om vanavond al de strijd aan te gaan. Bij deze delen we met jullie de informatie over hoe je mee kunt doen.

Doe mee met de HDCC ThuisPubQuiz en win prijzen waaronder een Motorola!

Join the Heroes Dutch Comic Con PubQuiz and win great prizes including a Motorola g8 power! Together with ThuisPubQuiz.nl we organise this pubquiz from 23 until 31 May. 

Doe mee met de HDCC ThuisPubQuiz en win prijzen waaronder een Motorola! Samen met ThuisPubQuiz.nl organiseren we de pubquiz van 23 tot en met 31 mei.

Informatie over jouw Heroes Dutch Comic Con tickets

Heroes Dutch Comic Con verplaatst haar jubileumeditie naar november als gevolg van de huidige maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Lees verder voor meer informatie over jouw tickets. 

Scroll naar top