Nieuwsupdate naar aanleiding van persconferentie premier Rutte

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Zojuist is door Minister-president Mark Rutte kenbaar gemaakt dat in de strijd tegen het coronavirus, het verbod op evenementen verlengd wordt t/m 1 september 2020. Dit heeft direct als gevolg dat de komende editie van Heroes Dutch Comic Con, die gepland stond op 4 & 5 juli 2020, niet op deze datum door kan gaan.

Deze onvermijdelijke beslissing doet pijn. Niet alleen bij ons als organiserende partij, maar zonder twijfel ook bij exposanten, partners, leveranciers en de meer dan 40.000 enthousiaste bezoekers die wij graag hadden verwelkomd. Iedere bezoeker heeft zo zijn eigen reden om naar Heroes Dutch Comic Con te gaan. Het ontmoeten van special guests, het kopen van merchandise, een potje gamen met vrienden of genieten van de vele indrukwekkende cosplayers die op het evenement rondlopen. In het kort samengevat: Heroes Dutch Comic Con is een ontmoetingsplek voor gelijkgestemden. Dat dit nu niet kan en mag zal voor vele van ons een enorme teleurstelling zijn.

Tegelijkertijd kijken wij met veel optimisme naar de toekomst. De jubileumeditie van Heroes Dutch Comic Con zal op een later moment alsnog plaatsvinden. In de loop van deze week zullen alle tickethouders, exposanten, en overige betrokkenen een e-mail krijgen met daarin alle relevante informatie. Tot die tijd vragen wij even je geduld, zodat we alle benodigde voorbereidingen kunnen treffen.

Wij kijken enorm uit naar het moment dat we elkaar weer op een veilige manier kunnen ontmoeten en onze passie kunnen delen. Zorg goed voor jezelf én voor je naasten.

-Heroes Dutch Comic Con

Ontdek meer

De 5 beste superhelden games

Heroes Dutch Comic Con is geen Comic Con zonder superhelden. Maar games maken ook een groot deel uit van HDCC. Wat als je deze twee dingen met elkaar combineert? Dan krijg je supergave superhero games. In dit artikel hebben wij de 5 beste games gebasseerd op comics of films onder elkaar gezet in willekeurige volgorde.