Heroes Dutch Comic Con verplaatst jubileumeditie naar november

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

In de persconferentie van 21 april 2020 kondigde het kabinet aan dat de huidige maatregelen voor evenementen worden verlengd tot 1 september, als gevolg van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Dit betekent dat wij niet anders kunnen dan de jubileumeditie van Heroes Dutch Comic Con, die op 4 en 5 juli gepland stond, te verplaatsen.

We willen niets liever dan onze 10e editie samen met jullie vieren, daarom wordt de jubileumeditie verplaats naar 21 en 22 november 2020.  We begrijpen jullie enorme teleurstelling en wij delen deze ook met jou. Laten we er daarom samen in november de aller tofste editie ooit van maken! 

Wat gebeurt er met mijn tickets? 

Jouw toegangstickets voor maart/juli wordt automatisch omgezet naar de nieuwe datum in november, hier hoef je niets voor te doen. Heb jij jouw agenda al drie keer ondersteboven gehaald maar kom je erachter dat je echt niet kunt op 21 en/of 22 november? Kies dan voor een voucher of een donatie. 

Om Heroes Dutch Comic Con voort te laten bestaan, roept het initiatief ‘Bewaar Je Ticket’ op om restitutie in de vorm van een voucher aan te vragen. Dit initiatief dat gesteund wordt door de overheid is opgezet om te voorkomen dat evenementenorganisaties omvallen als iedereen zijn geld terugvraagt. Hierdoor krijgt Heroes Dutch Comic Con de mogelijkheid om nieuwe evenementen te organiseren in de toekomst. De voucher heeft de waarde van de oorspronkelijke order inclusief servicekosten. Je kunt de voucher later inwisselen voor een ticket, om zo als nog te kunnen genieten van Heroes Dutch Comic Con maar dan op een later moment. Kies bijvoorbeeld voor een nieuwe entreeticket of een photobooth voor jouw favoriete Special Guest. De voucher heeft een geldigheid van 12 maanden. Ook kunnen tickethouders kiezen om hun volledige ticket of een deel daarvan om te zetten in een donatie waarmee zij het evenement steunen. 

Wil je echt geen voucher of donatie doen, dan is het mogelijk om een restitutie te krijgen van het aankoopbedrag. 

Alle tickethouders ontvangen naar verwachting begin mei een email met meer informatie over het verkrijgen van de voucher en andere opties.  Onze ticketpartner Paylogic is momenteel druk bezig om de voucher-functionaliteit te ontwikkelen. Ook zij maken zich er hard voor om dit zo snel en goed mogelijk af te handelen. Zodra het werkend is, worden tickethouders direct geïnformeerd per email. Naar verwachting kunnen bezoekers in juni hun voucher ontvangen en uitgeven. 

Special Guests

Het is momenteel nog niet duidelijk of alle special guests die aanwezig zouden zijn ook op de nieuwe data beschikbaar zijn. Zodra hier meer over bekend is, wordt dit direct gecommuniceerd via onze social media kanalen en op onze website. 

Meer informatie

Voor meer informatie en uitleg over het initiatief m.b.t. de ticketregeling, kunt u terecht op bewaarjeticket.nl of lees onze FAQ.

We zien jullie graag in november om samen onze jubileumeditie te vieren! #saveyourticket

Ontdek meer

De 5 beste superhelden games

Heroes Dutch Comic Con is geen Comic Con zonder superhelden. Maar games maken ook een groot deel uit van HDCC. Wat als je deze twee dingen met elkaar combineert? Dan krijg je supergave superhero games. In dit artikel hebben wij de 5 beste games gebasseerd op comics of films onder elkaar gezet in willekeurige volgorde.