Nieuwe maatregelen aangekondigd

Facebook
Twitter
LinkedIn

Tijdens de persconferentie van vrijdag 12 november is besloten dat er strengere maatregelen zullen gaan gelden voor evenementen. Zo ook voor Heroes Dutch Comic Con die gepland staat op 20 en 21 november 2021.  Wij, als organisatie, gaan aankomende dagen in kaart brengen wat deze maatregelen betekenen voor jouw bezoek of deelname aan de jubileum editie van Heroes Dutch Comic Con. Wij gaan hiervoor in gesprek met alle belanghebbende partijen.

Wij weten als geen ander hoe jullie weer uitkijken naar dit evenement. Als organisatie zien wij zeker de mogelijkheid om de jubileum editie door te laten gaan, ondanks de aangekondigde maatregelen. Maar helaas moet het verlossende antwoord nog even op zich wachten. Wij begrijpen dat je na aanleiding van de persconferentie veel vragen hebt, helaas kunnen wij die op dit moment nog niet allemaal beantwoorden. Wij hopen hiervoor op jullie begrip en zullen aankomende maandag met een update komen.

Ontdek meer

De Early Bird tickets zijn uitverkocht!

De Early Bird tickets zijn uitverkocht! Heb jij geen ticket kunnen bemachtigen? Niet getreurd! Op vrijdag 2 september om 12:00 uur gaat de reguliere ticketverkoop van start.