Nieuwe maatregelen aangekondigd

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Tijdens de persconferentie van vrijdag 12 november is besloten dat er strengere maatregelen zullen gaan gelden voor evenementen. Zo ook voor Heroes Dutch Comic Con die gepland staat op 20 en 21 november 2021.  Wij, als organisatie, gaan aankomende dagen in kaart brengen wat deze maatregelen betekenen voor jouw bezoek of deelname aan de jubileum editie van Heroes Dutch Comic Con. Wij gaan hiervoor in gesprek met alle belanghebbende partijen.

Wij weten als geen ander hoe jullie weer uitkijken naar dit evenement. Als organisatie zien wij zeker de mogelijkheid om de jubileum editie door te laten gaan, ondanks de aangekondigde maatregelen. Maar helaas moet het verlossende antwoord nog even op zich wachten. Wij begrijpen dat je na aanleiding van de persconferentie veel vragen hebt, helaas kunnen wij die op dit moment nog niet allemaal beantwoorden. Wij hopen hiervoor op jullie begrip en zullen aankomende maandag met een update komen.

Ontdek meer

Online initiatieven HDCC-community

Dinsdag hebben wij aangekondigd dat Heroes Dutch Comic Con helaas niet door kon gaan op 20 en 21 november en dat wij genoodzaakt zijn om de editie te verplaatsen naar 26 en 27 maart 2022. Afgelopen dagen zijn wij meerdere online initiatieven tegengekomen vanuit de community die dit weekend een digitaal alternatief organiseren. Dit vinden wij superleuk om te zien en vandaar dat wij zoveel mogelijk van deze online initiatieven in de spotlights willen zetten!

Verzorg jij een digitale meet up of livestream dit weekend? Laat het ons weten via het onderstaande contactformulier en dan zetten we het op een lijstje erbij!

Hieronder hebben wij al deze events uitgelicht:

Jubileumeditie Heroes Dutch Comic Con verplaatst naar 26 en 27 maart 2021

De tiende editie van Heroes Dutch Comic Con die gepland stond op 20 en 21 november 2021 wordt verplaatst naar 26 en 27 maart 2022. Wij, als organisatie zijn afgelopen dagen druk bezig geweest om aan de eisen van een ”doorstroomevenement” te voldoen. We hebben hiervoor verschillende gesprekken gevoerd met alle belanghebbende partijen en alles in het werk gesteld om tegemoet te komen aan de eisen van de gemeente Utrecht.