Nieuwe maatregelen aangekondigd

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Tijdens de persconferentie van vrijdag 12 november is besloten dat er strengere maatregelen zullen gaan gelden voor evenementen. Zo ook voor Heroes Dutch Comic Con die gepland staat op 20 en 21 november 2021.  Wij, als organisatie, gaan aankomende dagen in kaart brengen wat deze maatregelen betekenen voor jouw bezoek of deelname aan de jubileum editie van Heroes Dutch Comic Con. Wij gaan hiervoor in gesprek met alle belanghebbende partijen.

Wij weten als geen ander hoe jullie weer uitkijken naar dit evenement. Als organisatie zien wij zeker de mogelijkheid om de jubileum editie door te laten gaan, ondanks de aangekondigde maatregelen. Maar helaas moet het verlossende antwoord nog even op zich wachten. Wij begrijpen dat je na aanleiding van de persconferentie veel vragen hebt, helaas kunnen wij die op dit moment nog niet allemaal beantwoorden. Wij hopen hiervoor op jullie begrip en zullen aankomende maandag met een update komen.

Ontdek meer

Hier zijn de top 25 beste superheldenfilms om dit weekend te gaan kijken!

Er zijn superhelden films in overvloed. Sommige gebaseerd op comics en andere staan op zichzelf. Het kan dus best moeilijk zijn om in een zee van Marvel, DC en andere films te kiezen welke film je als volgende gaat kijken. De website GamesRader.com heeft laatst een top 25 van de beste superhelden films in elkaar gezet om het kiezen van de volgende superhelden film die je gaat kijken even wat makkelijker te maken.