Werk aan je lightsaber skills met de Force Academy!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Dé school om te leren lichtzwaard vechten! De Force Academy maakt het mogelijk om in Nederland met mede liefhebbers en enthousiastelingen te leren omgaan met een lichtzwaard. Iedereen is welkom: leeftijd, sportervaring en postuur zijn niet van belang!

De Force Academy geeft op de Dutch Comic Con diverse workshops waarbij ook jij met een lichtzwaard kan leren duelleren!

Lichtzwaard vechten is een van de leukste sporten en goed voor je lijf en zelfvertrouwen! Het is niet gemakkelijk maar je ontwikkelt niet alleen kracht, maar ook flexibiliteit, flow en trots.

Jong, oud, sportief of niet: iedereen kan het. Dus sluit aan tijdens de workshop op Heroes Dutch Comic Con! De workshops worden zes keer per dag aangeboden: 11:00 uur, 12:00 uur, 12:45, 14:00 uur, 15:00 uur en 16:00 uur.

May The Force be with you!

Ontdek meer

De 5 beste superhelden games

Heroes Dutch Comic Con is geen Comic Con zonder superhelden. Maar games maken ook een groot deel uit van HDCC. Wat als je deze twee dingen met elkaar combineert? Dan krijg je supergave superhero games. In dit artikel hebben wij de 5 beste games gebasseerd op comics of films onder elkaar gezet in willekeurige volgorde.