Cosplay Judge Rose Magpie

Facebook
Twitter
LinkedIn

Natuurlijk zijn er óók deze editie weer juryleden die jullie cosplays gaan beoordelen tijdens de Cosplay Contest, en één hiervan kunnen we al bekend maken.

‘I’m Rose and I’ve been cosplaying for 11 years now and have been starting to take it more seriously for 3. Whilst juggling family life I’ve been able to work with some big companies regularly such as Funimation and Riot games. I’m always looking for new challenges and can’t wait to see what the future holds for the cosplay community!’

Onze eerste cosplay judge is Rose Magpie! Ze is een cosplayer uit Engeland en zij is een van de juryleden die zal beoordelen wat de Nederlandse cosplayers laten zien tijdens Heroes Dutch Comic Con! Ze cosplayed als veel verschillende karakters van bijvoorbeeld Disney, Netflix series, animes en games. Een aantal karakters zijn bijvoorbeeld Elsa van Frozen, Sabrina Spellman van Chilling Adventures of Sabrina, Lux van League of Legends en Hawks van My Hero Academia.

Naast de toffe cosplay outfits die ze maakt, is ze ook nog heel goed in het doen van special effects make-up. Van wonden tot nietjes in je huid, zij kan het allemaal. Ze is daarnaast ook geen vreemde van comic cons en is al op meerdere aanwezig geweest én werkt met meerdere grote merken samen.

Ontdek meer

Belangrijke update; David Tennant

Hierbij een belangrijke update rondom onze Special Guest; David Tennant. Helaas hebben wij zojuist het bericht ontvangen dat David wegens filmverplichtingen geen bezoek kan brengen aan Heroes Dutch Comic Con. Wij begrijpen dat dit een grote teleurstelling is en dat jij als fan heel erg naar dit moment hebt uitgekeken.