Get ready voor: Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves!

Facebook
Twitter
LinkedIn
De nieuwe film ‘Dungeons & Dragons Honor Among Thieves’ komt maart van dit jaar uit. We nemen je mee naar wat wij tot nu toe weten. Let’s get ready!

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves brengt de veelzijdige wereld en speelsheid van het legendarische rollenspel naar het witte doek in een spannend avontuur vol actie en humor. In een wereld van magie en draken ontketent een charmante dief per ongeluk een groot kwaad in de nieuwe film Dungeons & Dragons Honor Among Thieves. Hij stal een oud, verloren relikwie en gaf het aan de verkeerde persoon. De dief, een bard, wil zijn fout rechtzetten en de wereld redden. Hij krijgt hulp van een barbaar, een tovenaar, een druïde en een paladijn.

In de film vind je beroemde acteurs zoals: Hugh Grant, Chris Pine, Regé-Jean Page, Justice Smith en nog veel meer. Bekijk de trailer hieronder:

Ontdek meer