Cosplay Judge reveal: LoopyTheLamb!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Cosplayer LoopyTheLamb is onze nieuwe Cosplay Judge!

”Hallo, ik ben Loopy, ik ben een Roemeense Cosplayer en Cosplay al sinds 2015. Ik heb een behoorlijk interessante Cosplay reis achter de rug. Mijn eerste Cosplay die ik maakte voor een conventie was de eerste keer dat ik ontdekte dat ik graag op het podium sta. Op het moment dat ik erop stap, verdwijnen al mijn zorgen. Dit is waarom ik van podiumoptredens hou. Ik ben ook gefascineerd door andere mensen die coole en creatieve sketches uitvoeren. Mijn partner, Btrix, en ik vormen een Cosplay groep en hebben samen deelgenomen aan vele Cosplay wedstrijden in ons eigen land, maar ook internationaal. We zijn in 2018 en 2022 ECG Roemeense vertegenwoordigers geweest en waren gelukkig ook goed genoeg om in de finale van 2022 Clara Cow’s Cosplay Cup te staan. Alleen heb ik nog in de finale van de 2017 Cosplay World Masters gestaan. Langs deze weg heb ik mijn vaardigheden verbeterd en veel geleerd van alle internationale deelnemers, veel mensen ontmoet en ook veel vrienden gemaakt. Dit is vanuit mijn oogpunt een waardevolle toevoeging van Cosplay.” – LoopyTheLamb

Ontdek meer

25 jaar LEGO Star Wars met LEGO designers Lucy Bilgin en John Ho

Maak kennis met Lucy Bilgin (Associate designer) en John Ho (Senior Designer) uit het LEGO Star Wars designteam! Tijdens deze presentatie geven Lucy en John een exclusief kijkje achter de schermen bij LEGO! Ze vertellen meer over het 25-jarig bestaan van het LEGO Star Wars thema, maar ook hoe het proces van het ontwerpen van een LEGO set in zijn werk gaat.

Waarom jij de Preview Night van HDCC niet mag missen!

Aanstaande vrijdag 21 juni start Heroes Dutch Comic Con met de eerste Preview Night! Deze avond biedt fans een exclusieve kans om James en Oliver Phelps, bekend als de Weasley-tweeling uit Harry Potter te ontmoeten. Het unieke programma bevat bijzondere panels, masterclasses en stands. Verder zijn er optredens van The Hillywood Show en activiteiten voor comicliefhebbers. Ontdek exclusieve merchandise, unieke exposantenacties en geniet van de diverse activiteiten op het buitenterrein. Ben je enthousiast en wil je deze speciale avond niet missen? Koop nu je ticket en maak kans op een 15-daagse trip naar Walt Disney World!

Op 22 en 23 juni kun jij weer helemaal los gaan in de Gaming Hal tijdens Heroes Dutch Comic Con in Jaarbeurs Utrecht!

De Gaming Area is niet meer weg te denken bij Heroes Dutch Comic Con. Iedere editie wordt er flink uitgepakt om voor jou een geweldig weekend te organiseren. Van beginnende tot gevorderde gamers en van arcadekasten tot bordspellen, er is plek voor iedereen! Met een bomvol programma aan challenges en toernooien, is er voor iedereen een toffe activiteit. Of je nu de strijd aangaat of liever aanmoedigt vanaf de zijlijn, in de Gaming Area kan je je volledig uitleven en vermaken!