Cosplay Village announcement: Tara.Cosplay

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ontmoet Cosplayer Tara.Cosplay in onze nieuwe Cosplay Village! 

Wie is Tara.Cosplay?

”Heyaa! Mijn naam is Tara of ook wel Tara.Cosplay online. Ik Cosplay al 8 jaar en ben begonnen met het zelf maken van mijn Cosplays ongeveer 5 jaar geleden. Het liefste zit ik de hele dag achter mijn naaimachine om creaties die ik op mijn scherm zie, tot leven te brengen. Met elk project challenge ik mezelf om iets nieuws te creëren en te leren om dit vervolgens verder te ontwikkelen in het volgende project.

Hierbij is daarom ook een van mijn favoriete quotes: “if you want something created that nobody’s ever seen before it should be by your own hands.”. Creëren is daarom ook mijn grootste passies in Cosplay en ik show dit met liefde aan iedereen. Ook vertel ik graag hoe ik alles maak en de gedachte en reden erachter.

Kom daarom ook zeker langs bij mijn stand waar ik mijn creaties heb staan en waar je vragen kan stellen over de dingen die ik gemaakt heb. Ook kun je tips krijgen voor je eigen project.”. – Tara.Cosplay

Ontdek meer

Cosplay Judge reveal: Daisy Cosplay!

”Hallo Nederlandse vrienden! Het is al een lange tijd geleden sinds ik Dutch Comic Con bezocht heb, en ik ben zo blij om aan te kondigen dat ik eindelijk terugkom! Voor degenen die me niet kennen, ik ben Daisy! Ik ben een Cosplayer uit Italië en ik zit al 11 jaar in de wereld van Cosplay.”.

Actrice Famke Janssen terug naar Nederland voor Heroes Dutch Comic Con

Famke Janssen (1964) vertrok in de jaren tachtig naar de Verenigde Staten om aan de slag te gaan als model voor onder andere luxe modehuizen als Yves Saint Laurent en Chanel. Haar interesse in acteren leidde tot kleine rolletjes, maar in 1995 kwam haar grote doorbraak. Janssen werd in één klap wereldberoemd als bondgirl Xenia Onatopp in de James Bond-film GoldenEye (1995). De rol markeerde de start van een glansrijke acteercarrière.

Meld je nu aan voor de HDCC speeddates!

Wil jij meedoen met één van de speeddate sessies? Dat kan! Zowel op zaterdag als op zondag worden er 4 speeddate sessies gehouden. Voor elke sessie zijn er in totaal 40 plaatsen beschikbaar. Wees er snel bij, want de plekken zullen snel vergeven zijn. De minimale leeftijd voor deelname is 18 jaar en de voorwaarde is dat je vrijgezel bent.