Cosplay Judge reveal: Daisy Cosplay!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Cosplayer Daisy Cosplay is onze eerste Cosplay Judge!

”Hallo Nederlandse vrienden! Het is al een lange tijd geleden sinds ik Dutch Comic Con bezocht heb, en ik ben zo blij om aan te kondigen dat ik eindelijk terugkom! Voor degenen die me niet kennen, ik ben Daisy! Ik ben een Cosplayer uit Italië en ik zit al 11 jaar in de wereld van Cosplay. Ik ben een kleermaker en ambachtsvrouw en ik Cosplay veel verschillende dingen, van anime tot videogames tot films/series. Gedurende al die jaren heb ik geweldige kansen gehad, zoals het vertegenwoordigen van Italië op de World Cosplay Summit 2016 in Japan. Daarnaast werd ik geselecteerd voor de Yamato Cosplay Cup in 2018!

Naast de competitiezijde heb ik vele jaren besteed aan het verbeteren van mijn poseer- en fotografeervaardigheden, en dit heeft me geholpen om als kunstenaar te groeien en een online gemeenschap te creëren. Ik heb in de loop der jaren veel cons in Nederland bezocht, zowel als gast als als bezoeker, en ik hou absoluut van de energie die jullie naar de con-omgeving brengen! Ik kan niet wachten om oude vrienden te zien en nieuwe te ontmoeten, dus als je me op de con ziet, kom dan alsjeblieft gedag zeggen! :)”. – Daisy Cosplay

Ontdek meer

Belangrijke update; David Tennant

Hierbij een belangrijke update rondom onze Special Guest; David Tennant. Helaas hebben wij zojuist het bericht ontvangen dat David wegens filmverplichtingen geen bezoek kan brengen aan Heroes Dutch Comic Con. Wij begrijpen dat dit een grote teleurstelling is en dat jij als fan heel erg naar dit moment hebt uitgekeken.