Kom een kijkje nemen bij de Nintendo-stand op Heroes Dutch Comic Con!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kom een kijkje nemen bij de Nintendo-stand op Dutch Comic Con!

Het avontuur van Mario gaat verder met Super Mario Bros. Wonder. Laat je verwonderen door de wonderbloem dat het hele level op zijn kop kan zetten, zoals buizen die gaan bewegen, het terrein dat gaat kantelen en nog veel meer. Ga op avontuur en ontdek verschillende nieuwe power-ups, waaronder Olifantenappel, Bubbelbloem en Boorpaddenstoel en verwacht het onverwachte. Super Mario Bros. Wonder is exclusief verkrijgbaar voor Nintendo Switch en je kunt de game komen spelen op de Nintendo-stand.

Ontmoet Mario & Luigi!

Als je op de foto wilt met Mario & Luigi dan is het jouw geluksdag. Ze zullen allebei aanwezig zijn op de Nintendo-stand en kunnen niet wachten om jou te ontmoeten.

Plezier op het Nintendo-podium!

Op het Nintendo-podium zijn verschillende games speelbaar, zoals Mario Kart 8 Deluxe, Super Smash Bros. Ultimate en Splatoon 3. Neem het op tegen andere spelers en wie weet kom jij als winnaar uit de bus. Elke winnaar krijgt trouwens iets leuks mee naar huis…

Ontdek meer

Belangrijke update; David Tennant

Hierbij een belangrijke update rondom onze Special Guest; David Tennant. Helaas hebben wij zojuist het bericht ontvangen dat David wegens filmverplichtingen geen bezoek kan brengen aan Heroes Dutch Comic Con. Wij begrijpen dat dit een grote teleurstelling is en dat jij als fan heel erg naar dit moment hebt uitgekeken.