Exclusieve preview night tijdens zomeredite 2024!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Volgend jaar vieren we samen met jou ”10 years of Heroes Universe”! Het event, dat helemaal draait om popcultuur, is in razend tempo uitgegroeid tot de grootste comic con van Nederland, mede dankzij jou als bezoeker. Twee keer per jaar openen we de deuren voor een onvergetelijk tweedaags programma in de Jaarbeurs in Utrecht, en het wordt alleen maar beter.

We hebben geweldig nieuws dat we net hebben onthuld aan de bezoekers van de wintereditie, die net is afgelopen. Voor het eerst in ons bestaan gaan we niet alleen op zaterdag en zondag open, maar ook op vrijdagavond! Met de vrijdagavond opening willen wij ”10 years of Heroes Universe” feestelijk openen met een bijzonder en exclusief programma.

In de afgelopen tien jaar zijn we gegroeid en geëvolueerd, mede dankzij de steun van onze exposanten en bezoekers! Elke editie bracht nieuwe activiteiten, uitbreidingen van hallen en een groeiend aantal bezoekers. De toevoeging van het buitenterrein afgelopen zomer was een mijlpaal, en het is nu een vast onderdeel van ons evenement geworden. We zijn oprecht dankbaar voor de trouwe bezoekers die jaar na jaar een ticket kopen.

We hopen je op vrijdagavond te zien en samen met jou het feest van Heroes Dutch Comic Con naar een hoger niveau te tillen!

Zomer editie 2024 – 21-22-23 juni

Start kaartverkoop; vrijdag 1 maart om 12:00 uur

Ontdek meer

Maak kans op een ERAZER gameroom

MEDION ERAZER heeft aangekondigd dat ze verder zullen gaan als een onafhankelijk merk genaamd ERAZER. Als een gevestigde fabrikant van hoogwaardige gaming hardware met meer dan 15 jaar ervaring in de markt, is het bedrijf volledig toegewijd aan de gaming industrie en streeft het naar het versterken van de gemeenschapsgeest en samenhang in de gamingwereld. Om zich trots te presenteren als een onafhankelijk merk binnen de gemeenschap, zal ERAZER verschillende Europese landen bezoeken met een speciale ERAZER truck.