Joanne Starer (Total Suplex of the Heart) komt naar HDCC

Facebook
Twitter
LinkedIn

Joanne Starer schrijft stripboeken, comic strips, en soms zelfs gigantische stripmuren voor het Smithsonian Museum. Ze verspreidt haar unieke vorm van comedy met een geweten over een breed scala aan thema’s, waaronder professioneel worstelen, de Holocaust, abortus, en moderne romantiek. Starer is het meest bekend om haar werk aan Fire & Ice: Welcome to Smallville bij DC Comics, Sirens of the City bij Boom Studios, Total Suplex of the Heart bij Life Drawn, en The Gimmick bij Ahoy Comics.

PREVIEW NIGHT – WORLD PRESENTATION

Bereid je voor op de Total Suplex of the Heart World presentation met schrijfster Joanne Starer tijdens onze Preview Night! 💥

Als onderdeel van onze allereerste Preview Night vinden we het super tof om de World presentation aan te kondigen van het boek Total Suplex of the Heart. Bedacht door Joanne Starer en uitgegeven door Humanoids! Kom naar de presentatie waar onze special guest, schrijfster Joanne Starer, inzichten zal delen en vragen zal beantwoorden, samen met een hele speciale host die we binnenkort zullen onthullen.❗Joanne zal ook boeken signeren en deel uitmaken van panels het gehele weekend. Mis vooral niet haar must-see gesprek met de legendarische schrijver Peter Milligan over het schrijven en het creëren van verhalen, deze zal zaterdag plaatsvinden. 📚

Maar er is meer! 🖋️ Bezoekers van de Total Suplex of the Heart presentatie maken kans op één van de drie gesigneerde en gepersonaliseerde exemplaren van het boek tijdens onze loterij. Bovendien krijgt iedereen in het publiek een afdruk van de cover van het boek, gesigneerd door Joanne zelf! Al dit spektakel vindt plaats op de Mainstage. 🚨

Total Suplex of the Heart wordt twee dagen voor DCC in de VS gelanceerd en we werken samen met The American Book Center om ervoor te zorgen dat jij Total Suplex of the Heart als eerste in handen krijgt! Dit wil je niet missen! 🎉

Ontdek meer

Heroes Dutch Comic Con Summer 2024 DnD mini!

Tijdens Heroes Dutch Comic Con kunnen VIP’s weer uitkijken naar een speciale verrassing in hun goodie bag: een unieke King-miniatuur! Maar hier begint het avontuur pas echt. Deze King wacht op jouw persoonlijke aanraking, en dat betekent: kleur geven.

Voice actor Ted Lewis komt naar HDCC!

Hij was ook een van de oorspronkelijke stemacteurs die door 4Kids werden ingehuurd om te werken aan Pokémon in 1999, waar hij iconische personages vertolkte zoals James, Giovanni, Gengar, Snorlax, Haunter, Tracey Sketchit en nog veel meer.