Cian Tormey komt naar HDCC!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Cian Tormey is een Ierse striptekenaar, gevestigd in Spanje. Hij tekent momenteel een nieuwe serie die het geheime verleden van Alan Scott, de originele Green Lantern, onthult. Hij heeft onlangs zijn met prijzen bekroonde run op Son of Superman: Kal El met Tom Taylor afgerond.

Na een decennialange succesvolle carrière als art director in de reclamewereld, maakte Cian de overstap naar het tekenen van strips, waar hij werkte aan titels als Valkyrie en Darkhold voor Marvel, en aan titels als Nightwing, Batman and the Outsiders, Catwoman en Batgirl voor DC Comics.

Na het overnemen van Son of Superman, heeft DC Comics hem in 2022 aangenomen als exclusieve artist. Hij tekent momenteel Alan Scott: The Green Lantern voor hen.

Ontdek meer

Heroes Dutch Comic Con Summer 2024 DnD mini!

Tijdens Heroes Dutch Comic Con kunnen VIP’s weer uitkijken naar een speciale verrassing in hun goodie bag: een unieke King-miniatuur! Maar hier begint het avontuur pas echt. Deze King wacht op jouw persoonlijke aanraking, en dat betekent: kleur geven.

Voice actor Ted Lewis komt naar HDCC!

Hij was ook een van de oorspronkelijke stemacteurs die door 4Kids werden ingehuurd om te werken aan Pokémon in 1999, waar hij iconische personages vertolkte zoals James, Giovanni, Gengar, Snorlax, Haunter, Tracey Sketchit en nog veel meer.