Yancey Labat, bekend van DC Super Hero Girls, komt naar HDCC

Facebook
Twitter
LinkedIn

Yancey Labat is al meer dan 30 jaar werkzaam in de publishing industry en heeft vele kinderboeken, stripboeken en graphic novels geïllustreerd. Hoewel hij aan veel titels heeft gewerkt voor DC Comics, is hij het meest bekend van zijn werk aan de bestverkopende serie van The New York Times best-selling series, DC Super Hero Girls.

Ontdek meer

Harry Potter acteur Stanislav Yanevski komt naar Heroes Dutch Comic Con

Stanislav Yanevski is een Bulgaarse acteur en producent. Yanevski is het meest bekend om zijn rol als Viktor Krum in ‘Harry Potter en de Vuurbeker’, het vierde deel in de Harry Potter-filmreeks. De film volgt Harry Potter tijdens zijn vierde jaar op Zweinstein en zijn deelname aan het Toverschool Toernooi. Tijdens het toernooi ontmoet hij Viktor Krum, gespeeld door Yanevski, als zijn tegenstander. De film markeerde zijn debuut als acteur.