Alex Sinclair heeft gewerkt aan Batman, Star Wars, Superman, Venom, Wolverine, Darth Vader, Justice League en Wonder Woman.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Alex Sinclair heeft gewerkt als kleurist in de stripboekenindustrie. Gedurende zijn carrière van 31 jaar heeft hij boeken ingekleurd voor Marvel, DC Comics, Image, en enkele onafhankelijke uitgevers.

Hij heeft gewerkt aan verschillende series, waaronder Batman, Star Wars, Superman, Venom, Wolverine, Darth Vader, Justice League, en Wonder Woman. Zijn samenwerkingen met Jim Lee en Scott Williams aan Batman Hush, evenals met Jimmy Palmiotti, Amanda Conner en Chad Hardin aan Harley Quinn, leverden hem wereldwijde erkenning en meerdere prijzen op. Zijn huidige projecten omvatten Wolverine, Star Wars: Dark Droids, Batman en Avengers Inc.

Ontdek meer

Heroes Dutch Comic Con Summer 2024 DnD mini!

Tijdens Heroes Dutch Comic Con kunnen VIP’s weer uitkijken naar een speciale verrassing in hun goodie bag: een unieke King-miniatuur! Maar hier begint het avontuur pas echt. Deze King wacht op jouw persoonlijke aanraking, en dat betekent: kleur geven.

Voice actor Ted Lewis komt naar HDCC!

Hij was ook een van de oorspronkelijke stemacteurs die door 4Kids werden ingehuurd om te werken aan Pokémon in 1999, waar hij iconische personages vertolkte zoals James, Giovanni, Gengar, Snorlax, Haunter, Tracey Sketchit en nog veel meer.