Andrew werkte voor Marvel Comics en illustreerde hij boeken zoals Spider-Man, The X-Men, Venom, PGI Joe en, het boek waar hij nog steeds het meest bekend om staat; Transformers.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Andrew Wildman is een artist die heeft gewerkt aan enkele van de bekendste personages uit de populaire cultuur. Een decennium lang werkte Andrew voor Marvel Comics en illustreerde hij boeken zoals Spider-Man, The X-Men, Venom, PGI Joe en, het boek waar hij nog steeds het meest bekend om staat; Transformers. Zijn carrière als kunstenaar bracht hem vervolgens in de wereld van videogames, waar hij concepten, omgevingen en personages ontwierp voor verschillende spellen, waaronder Aliens Vs Predator. Momenteel werkt hij als storyboardkunstenaar voor film en tv op live-action shows zoals Luther, The Winter King, Strike, Doctor Who, Invasion, The Alienist en The Innocents. Werk aan geanimeerde shows omvat Ruff-Ruff, Tweet & Dave, Horrid Henry en The Clangers. Hij was ook de mede-bedenker en art director van het baanbrekende geanimeerde tv-programma van Channel5; Shane the Chef. In 2014 schreef en illustreerde Andrew de gevierde graphic novel; HORIZON. Een verhaal dat zijn ervaring als stripboekkunstenaar en zijn training in ‘persoonlijke ontwikkeling’ en ‘levenscoaching’ benut. Beschreven door BBC Arts Editor Will Gompertz als “Een intrigerend boek dat een geweldig verhaal vertelt in vier prachtige dimensies: woorden, afbeeldingen, spraak en ruimte.” en door de bekende filosoof en auteur, Alain de Botton als; “Heel mooi inderdaad.” Andrew’s tweede graphic novel, OXYGEN, werd dit jaar uitgebracht.

Ontdek meer

Belangrijke update; David Tennant

Hierbij een belangrijke update rondom onze Special Guest; David Tennant. Helaas hebben wij zojuist het bericht ontvangen dat David wegens filmverplichtingen geen bezoek kan brengen aan Heroes Dutch Comic Con. Wij begrijpen dat dit een grote teleurstelling is en dat jij als fan heel erg naar dit moment hebt uitgekeken.