Haal een commissie van onze Comic Guests!

Facebook
Twitter
LinkedIn

EEN COMMISSIE VAN ONZE COMIC ARTISTS

We hebben de eer om verschillende Comic Artists te verwelkomen tijdens Heroes Dutch Comic Con. Bezoekers hebben de mogelijkheid om commissies aan te vragen bij de aanwezige Comic Artists. Kom langs en vraag jouw favoriete artist om jouw favoriete hero, comic of champion te tekenen!

Wat is een Comic Con zonder commissies? Niets! Comics zijn de grondlegger van veel games, series en films. Bezoek jouw favoriete artist en en vraag je commissie aan tijdens Heroes Dutch Comic Con! Een unieke ervaring. De afgelopen HDCC-jaren kon je al verschillende Commissies aanvragen bij onze aanwezige artists! Blader hier door een aantal inzendingen die wij van jullie hebben ontvangen.

 
Een Commissie aanvragen is een unieke kans om jouw favoriete items te bemachtigen. Natuurlijk kun je dit ook weer aanvragen bij de artists van deze editie! Bekijk de line-up op ons profiel of ga naar de website en bedenk alvast welke Commissie jij wil hebben. Je kunt de aanwezige Comic Artists vinden in hal 9!
 
Gefeliciteerd aan: Killian Cramers, Christ Arts, Jordy Cordier de Croust en Sven Geverink! Jullie ontvangen allemaal een toegangsticket voor de aankomende editie 👀

Ontdek meer

Heroes Dutch Comic Con Summer 2024 DnD mini!

Tijdens Heroes Dutch Comic Con kunnen VIP’s weer uitkijken naar een speciale verrassing in hun goodie bag: een unieke King-miniatuur! Maar hier begint het avontuur pas echt. Deze King wacht op jouw persoonlijke aanraking, en dat betekent: kleur geven.

Voice actor Ted Lewis komt naar HDCC!

Hij was ook een van de oorspronkelijke stemacteurs die door 4Kids werden ingehuurd om te werken aan Pokémon in 1999, waar hij iconische personages vertolkte zoals James, Giovanni, Gengar, Snorlax, Haunter, Tracey Sketchit en nog veel meer.