House of Wax Entertainment Presenteert: Haunted House of Wax

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lord Cornelis had een passie voor kunst en anatomie. Maar zijn passie sloeg al snel over in waanzin. Hij creëerde zijn eigen kunst door zijn slachtoffers te vereeuwigen als vreemde wassen beelden. Hij beroofde zijn slachtoffers op bizarre manieren van het leven en overgoot ze met was. Het gerucht gaat dat de geesten, van de slachtoffers en een ieder die in dit huis gewoond hebben en allemaal ook op curieuze manieren gestorven zijn , nog steeds ronddwalen door de gangen en op de gronden. Durf jij deze Haunted House of Wax te betreden?!

Deze experience zal geïnspireerd zijn op de attractie Haunted Mansion/Phantom Manor met een aantal herkenbare punten maar dan met een volledige eigen draai en verhaal eraan gegeven.

Let op: er kunnen oa schrikmomenten inzitten, lichtflitsen en dergelijke. Bij de ingang zullen alle waarschuwingen aangegeven worden, let hier goed op. Wij vinden het nog steeds voor alle leeftijden toegankelijk, maar dat is natuurlijk relatief, dus gebruik je eigen intuïtie. Bij twijfel is er ong. halverwege de experience nog een extra nooduitgang voor wie niet verder wilt.

Ontdek meer

Belangrijke update; David Tennant

Hierbij een belangrijke update rondom onze Special Guest; David Tennant. Helaas hebben wij zojuist het bericht ontvangen dat David wegens filmverplichtingen geen bezoek kan brengen aan Heroes Dutch Comic Con. Wij begrijpen dat dit een grote teleurstelling is en dat jij als fan heel erg naar dit moment hebt uitgekeken.