Nieuwe website online

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Eindelijk hebben we het voor elkaar gekregen om afscheid te nemen van de oude website en plaats te maken voor een nieuw, mobielvriendelijke website. Het heeft ons bloed, zweet en tranen gekost om dit up-and-running te krijgen en zijn trots om dit nu aan jullie te presenteren. Check wat er nieuw is en laat ons weten wat je ervan vindt!  

Na een aantal jaar hebben we afscheid genomen van de oude designs, features en look&feel, die jullie vast ervaren hebben als niet de beste ter wereld. Groot gelijk want het was tijd voor verandering en we zijn verheugd om nu het eindresultaat aan jullie te laten zien. 

Ontdek wat er allemaal te vinden is op Heroes Dutch Comic Con op 23 en 24 november dit jaar. Bekijk de nieuwe features en verbeteringen die we hebben toegepast op dit nieuwe design. 

Kan je dingen niet vinden, doen of gebruiken? Wij vinden jullie mening belangrijk, dus laat het gerust weten en neem contact met ons op! 

 

Ontdek meer

Groen licht voor Heroes Dutch Comic Con

Goed nieuws voor alle Comic Con Fans! Tijdens de persconferentie van 24 juni heeft de Nederlandse overheid aangekondigd dat ook evenementen en bijeenkomsten vanaf 1 juli weer mogen plaatsvinden en daar zijn wij ontzettend blij mee. 

Heroes Dutch Comic Con’s top tien games!

De terrassen gaan langzamerhand open, de schoolpleinen vullen zich langzaam weer, maar toch kan nog niet iedereen weer terug naar de oude routine. Om te zorgen dat jij je in de laatste loodjes van de quarantaine niet gaat vervelen, hebben wij een top 10 spellen gemaakt! Lees gauw verder en ontdek wat jouw verveling gaat weerstaan.

Scroll naar top