Kinderboekenschrijver Paul van Loon aanwezig op Heroes Dutch Comic Con!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wie kent hem niet, de kinderboekenschrijver Paul van Loon. Op 23 & 24 november zal Paul van Loon weer als special guest aanwezig zijn op Heroes Dutch Comic Con. Deze editie zal hij ook weer de enige echte Griezelbus meenemen waar je de griezelboeken van Paul vindt. Paul is vooral bekend van zijn boeken over de Griezelbus en Dolfje Weerwolfje.

Heb je vragen aan Paul? Kom dan op zaterdag of zondag van 15.15 tot 16.00 naar de Q&A sessie op de Main Stage of laat jouw boek door hem signeren in zijn stand!

Ontdek meer

De 5 beste superhelden games

Heroes Dutch Comic Con is geen Comic Con zonder superhelden. Maar games maken ook een groot deel uit van HDCC. Wat als je deze twee dingen met elkaar combineert? Dan krijg je supergave superhero games. In dit artikel hebben wij de 5 beste games gebasseerd op comics of films onder elkaar gezet in willekeurige volgorde.