HDCC breidt uit met een extra hal: de Play Zone!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Goed nieuws voor degene die al in het bezit zijn van een ticket voor de wintereditie!
De wintereditie breidt namelijk uit met een extra hal: de Play Zone.

De Play Zone bevindt zich op de boven verdieping, vergeet daarom vooral bij jouw bezoek niet naar boven te gaan voor extra veel fun.

In de Play Zone vind je extra veel super leuke spellen van Asmodee die je uit kunt proberen, je kunt er mee schilderen aan de Crowd Canvas, deelnemen aan workshops, je vind er extra horecagelegenheden én je kunt allerlei toffe en interessante panels bijwonen op de DCC College stage.

Volgende week woensdag publiceren we de volledige plattegrond!

Ontdek meer

De 5 beste superhelden games

Heroes Dutch Comic Con is geen Comic Con zonder superhelden. Maar games maken ook een groot deel uit van HDCC. Wat als je deze twee dingen met elkaar combineert? Dan krijg je supergave superhero games. In dit artikel hebben wij de 5 beste games gebasseerd op comics of films onder elkaar gezet in willekeurige volgorde.