Attitude Holland en ELCFX special make-up verzorgen de prijzen van de Cosplay Contest

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De Cosplay Contest is één van de hoofdelementen van Heroes Dutch Comic Con waarin cosplayers hun zelfgemaakte cosplay tonen, een act opvoeren en strijden om toffe prijzen. De prijzen van de wintereditie worden mede-mogelijk gemaakt ELCFX Special make-up en door Attitude Holland.

De deelnemers van de Cosplay Contest maken kans op een Attitude Holland waardebon van €75,-. Deze kunnen zij online besteden bij Attitude Holland, dé gothic merchandise shop. Een van de andere prijzen is een sculpt gel special make-up workshop verzorgt door ELCFX special make-up.

Tijdens de sculpt gel special-make up workshop leer je op realistische wijze, traumawonden na te maken met details van botten en de spierstructuur van de mens. Je leert er de nieuwste technieken en gebruikt er de meest unieke materialen waar je uitleg over krijgt hoe je deze het best kunt toepassen. Na een korte introductie van de menselijke anatomie, ga je oefenen met het maken van bot- en spierstructuren, snij-, brand-, schotwonden en andere traumawonden. Je ontvangt er zelfs een starter set bij om thuis verder te oefenen!

De hoofdprijs dit jaar is een bezoek aan een Heroes Comic Con binnen Europa inclusief vlucht, hotelovernachting en zakgeld! Vorig jaar ging EmpiresCosplay er met deze prijs vandoor dankzij zijn Professor Layton cosplay.

Heroes Dutch Comic Con wil graag Attitude Holland en ELCFX bedanken voor het verzorgen van de prijzen. Wij wensen de deelnemers van de Cosplay Contest veel succes en plezier toe op 23 en 24 november.

Ontdek meer

De 5 beste superhelden games

Heroes Dutch Comic Con is geen Comic Con zonder superhelden. Maar games maken ook een groot deel uit van HDCC. Wat als je deze twee dingen met elkaar combineert? Dan krijg je supergave superhero games. In dit artikel hebben wij de 5 beste games gebasseerd op comics of films onder elkaar gezet in willekeurige volgorde.