Hoofdrolspeler Tyler Posey uit Teen Wolf komt naar Heroes Dutch Comic Con.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Tyler Posey, onder andere bekend als Scott McCall uit de fantasy dramaserie Teen Wolf komt naar Heroes Dutch Comic Con.

Omdat de zaterdagtickets uitverkocht zijn, stelt de organisatie een aantal combinatietickets (zaterdag entree + photobooth/meet&greet ticket) beschikbaar voor fans wie speciaal willen komen voor Tyler Posey. Photobooth- en meet & greet tickets zijn voor beide dag beschikbaar.

Deze combinatietickets zijn vanaf nu verkrijgbaar in de ticketshop. 

Photobooth: 
Zaterdag: 10.15u
Zaterdag: 13.15u
Zondag: 10.15u
Zondag: 13.15

Meet & Greets:
Zaterdag: 15.30u
Zondag: 15.30u  

Bekijk de persoonlijke video van Tyler:

Ontdek meer

Groen licht voor Heroes Dutch Comic Con

Goed nieuws voor alle Comic Con Fans! Tijdens de persconferentie van 24 juni heeft de Nederlandse overheid aangekondigd dat ook evenementen en bijeenkomsten vanaf 1 juli weer mogen plaatsvinden en daar zijn wij ontzettend blij mee. 

Heroes Dutch Comic Con’s top tien games!

De terrassen gaan langzamerhand open, de schoolpleinen vullen zich langzaam weer, maar toch kan nog niet iedereen weer terug naar de oude routine. Om te zorgen dat jij je in de laatste loodjes van de quarantaine niet gaat vervelen, hebben wij een top 10 spellen gemaakt! Lees gauw verder en ontdek wat jouw verveling gaat weerstaan.

Scroll naar top