10 handige tips voor jouw bezoek aan Heroes Dutch Comic Con

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Animator ImaJunation heeft speciaal voor de bezoeker van Heroes Dutch Comic Con tien handige tips en punten opgesomd in deze hilarische animatie met herkenbare situaties.

Ontdek meer

De Star Wars franchise zit niet stil!

De Star Wars franchise zit niet stil!. De ene serie is nog niet uit of er is alweer een nieuwe film aangekondigd. Superleuk natuurlijk voor de Star Wars fans en wij zetten graag alles voor je op een rijtje.

De 5 beste superhelden games

Heroes Dutch Comic Con is geen Comic Con zonder superhelden. Maar games maken ook een groot deel uit van HDCC. Wat als je deze twee dingen met elkaar combineert? Dan krijg je supergave superhero games. In dit artikel hebben wij de 5 beste games gebasseerd op comics of films onder elkaar gezet in willekeurige volgorde.