De artist alley heeft zijn omvang verdubbeld!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Heroes Dutch Comic Con is een broedplaats van creativiteit en die creativiteit is met name te vinden in de Artist Alley. De artiesten zijn in de breedste zin van het woord in grote getalen aanwezig om hun talenten te tonen tijdens Heroes Dutch Comic Con. Ben je op zoek naar een uniek item, neem dan vooral ruim de tijd om door de artist alley te lopen. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om daar unieke en exclusieve items gemaakt door de verschillende artists aan te schaffen.

Vanwege de grote populariteit van de Artist Alley is er met meer dan 80 artists een twee keer zo groot aanbod dan op voorgaande edities.

De Artist Alley is dit jaar te vinden in de Experience Hall.

Ontdek meer

De 5 beste superhelden games

Heroes Dutch Comic Con is geen Comic Con zonder superhelden. Maar games maken ook een groot deel uit van HDCC. Wat als je deze twee dingen met elkaar combineert? Dan krijg je supergave superhero games. In dit artikel hebben wij de 5 beste games gebasseerd op comics of films onder elkaar gezet in willekeurige volgorde.