Goed nieuws! Deze Special Guests & Comic Artists zijn aanwezig op 4 & 5 Juli.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Goed nieuws! Deze Special Guests & Comic Artists zijn aanwezig op 4 & 5 Juli.

We zijn erg blij om mede te delen dat Colin O’Donoghue, David Ramsey, Rose McIver en Chad Michael Murray beschikbaar zijn op de nieuwe datum en zij hebben nu al bevestigd aanwezig te zullen zijn! Ook zullen alle Comic Artists en de Editor aanwezig zijn op de nieuwe datum. Bekijk hier de volledige line up.

Jouw photobooth en/of Meet & Greet ticket blijft ongewijzigd en is gewoon geldig op 4 & 5 juli. Ben je helaas verhinderd op deze dag? Maandag 16 maart ontvangen alle tickethouders een email van Paylogic waarin je de keuze hebt jouw geld terug te vragen. We hopen zo snel mogelijk meer te vertellen over de andere gasten waaronder Carolina Ravassa en Lucie Pohl.

Heb je vragen over jouw ticket of over de verplaatsing?
Bekijk de antwoorden op de meest gestelde vragen in de FAQ!

Ontdek meer

De 5 beste superhelden games

Heroes Dutch Comic Con is geen Comic Con zonder superhelden. Maar games maken ook een groot deel uit van HDCC. Wat als je deze twee dingen met elkaar combineert? Dan krijg je supergave superhero games. In dit artikel hebben wij de 5 beste games gebasseerd op comics of films onder elkaar gezet in willekeurige volgorde.