Goed nieuws! Deze Special Guests & Comic Artists zijn aanwezig op 4 & 5 Juli.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Goed nieuws! Deze Special Guests & Comic Artists zijn aanwezig op 4 & 5 Juli.

We zijn erg blij om mede te delen dat Colin O’Donoghue, David Ramsey, Rose McIver en Chad Michael Murray beschikbaar zijn op de nieuwe datum en zij hebben nu al bevestigd aanwezig te zullen zijn! Ook zullen alle Comic Artists en de Editor aanwezig zijn op de nieuwe datum. Bekijk hier de volledige line up.

Jouw photobooth en/of Meet & Greet ticket blijft ongewijzigd en is gewoon geldig op 4 & 5 juli. Ben je helaas verhinderd op deze dag? Maandag 16 maart ontvangen alle tickethouders een email van Paylogic waarin je de keuze hebt jouw geld terug te vragen. We hopen zo snel mogelijk meer te vertellen over de andere gasten waaronder Carolina Ravassa en Lucie Pohl.

Heb je vragen over jouw ticket of over de verplaatsing?
Bekijk de antwoorden op de meest gestelde vragen in de FAQ!

Ontdek meer

Hier zijn de top 25 beste superheldenfilms om dit weekend te gaan kijken!

Er zijn superhelden films in overvloed. Sommige gebaseerd op comics en andere staan op zichzelf. Het kan dus best moeilijk zijn om in een zee van Marvel, DC en andere films te kiezen welke film je als volgende gaat kijken. De website GamesRader.com heeft laatst een top 25 van de beste superhelden films in elkaar gezet om het kiezen van de volgende superhelden film die je gaat kijken even wat makkelijker te maken.