Lees de FAQ voor al jouw vragen over de verplaatsing van Heroes Dutch Comic Con.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Het kabinet heeft in de persconferentie van 12 maart aangekondigd dat alle evenementen met meer dan honderd bezoekers worden verboden als maatregel tegen het corona-virus. Gelukkig is het ons gelukt het event te verplaatsen naar 4 & 5 juli 2020, zodat we ons jubileum alsnog samen kunnen vieren! 

Graag brengen wij er jullie van op de hoogte dat alle toegangskaarten gewoon geldig blijven voor de nieuwe datum van Heroes Dutch Comic Con in juli. Bezoekers krijgen ook de keuze om hun geld terug te krijgen. Maandag 16 maart ontvangen alle tickethouders een email vanuit Paylogic met meer informatie. We begrijpen dat er in de tussentijd diverse vragen kunnen ontstaan, daarom hebben we voor jullie een FAQ opgesteld waar je terecht kunt voor de antwoorden op de meest gestelde vragen. We hebben ook super goed nieuws over de Special Guests en Comic Artists! Meer informatie daarover lees je in dit bericht.  

Heb je nog geen ticket en wil je de 10e editie niet missen? Wees er dan snel bij, want er zijn nog een beperkt aantal tickets te koop.
We hopen jullie graag te zien tijdens de jubileumeditie van Heroes Dutch Comic Con op 4 & 5 juli 2020!

Ontdek meer

De Cyberpunk 2077 serie komt bijna uit!

Misschien wist je het al, maar er komt een anime uit van de beroemde game Cyberpunk 2077! De anime heet Cyberpunk: Edgerunners en bestaat uit 10 afleveringen. De eerste aflevering zal 31 augustus te zien zijn op Netflix.