Lees de FAQ voor al jouw vragen over de verplaatsing van Heroes Dutch Comic Con.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Het kabinet heeft in de persconferentie van 12 maart aangekondigd dat alle evenementen met meer dan honderd bezoekers worden verboden als maatregel tegen het corona-virus. Gelukkig is het ons gelukt het event te verplaatsen naar 4 & 5 juli 2020, zodat we ons jubileum alsnog samen kunnen vieren! 

Graag brengen wij er jullie van op de hoogte dat alle toegangskaarten gewoon geldig blijven voor de nieuwe datum van Heroes Dutch Comic Con in juli. Bezoekers krijgen ook de keuze om hun geld terug te krijgen. Maandag 16 maart ontvangen alle tickethouders een email vanuit Paylogic met meer informatie. We begrijpen dat er in de tussentijd diverse vragen kunnen ontstaan, daarom hebben we voor jullie een FAQ opgesteld waar je terecht kunt voor de antwoorden op de meest gestelde vragen. We hebben ook super goed nieuws over de Special Guests en Comic Artists! Meer informatie daarover lees je in dit bericht.  

Heb je nog geen ticket en wil je de 10e editie niet missen? Wees er dan snel bij, want er zijn nog een beperkt aantal tickets te koop.
We hopen jullie graag te zien tijdens de jubileumeditie van Heroes Dutch Comic Con op 4 & 5 juli 2020!

Ontdek meer

Heroes Dutch Comic Con kan niet zonder vrijwilligers – Community in de spotlight

Deze week willen we een vaste vrijwilliger, Maud de Laat, in het zonnetje zetten. Maud helpt al sinds de spring editie van 2018 mee aan de Comic Con als vrijwilliger. Voordat Maud als vrijwilliger aan de slag ging bezocht ze de Comic Con als bezoeker. In dit artikel kan je Maud haar ervaringen lezen over het zijn van vrijwilliger op Heroes Dutch Comic Con en hoe jij vrijwilliger zou kunnen worden!

Heroes Dutch Comic Con is onbeschrijfbaar – Community in de spotlight

Deze week willen we vaste bezoeker en oud-winnaar van de cosplay wedstrijd in 2018 van Heroes Dutch Comic Con Joanne Yap in de spotlight zetten. In dit artikel kan je de beste herinnering van Joanne lezen over Heroes Dutch Comic Con en wat cosplay voor haar betekent. Deel jouw mooiste herinneringen met ons op social media!

Heroes Made in Asia 2021

De organisatoren van Heroes Dutch Comic Con organiseren dit jaar voor de eerste keer Heroes Made in Asia in Nederland. Op 16 & 17 oktober toveren wij de Evenementenhal Gorinchem om tot een Aziatische Locatie.