Hoe zoekt Empires Cosplay zijn ontspanning op tijdens de Cosplay Competities?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Empires Cosplay nam deel aan de Cosplay Contest tijdens de maart editie van HDCC in 2019 met zijn Professor Layton cosplay en won de hoofdprijs. Lees snel verder wat hem dat allemaal opleverde!

Meedoen aan de Cosplay Contest levert je niet alleen nieuwe mooie vriendschappen op, maar er kan nog meer uit komen! Zo won Empires cosplay niet alleen maar de hoofdprijs, maar leverde het hem nog meer op. Een onderdeel van de hoofdprijs van de Cosplay Contest is een reis naar een Heroes Comic Con in Europa, inclusief hotel, vlucht en zakgeld. Zo vloog Empires cosplay in 2019 naar Madrid, om daar de Heroes Comic Con te bezoeken. Niet alleen mocht hij daar de prachtige cosplayers tijdens de competities aanschouwen, hij werd ook nog eens gevraagd om plaats te nemen in de jury van de Cosplay Contest! Dat was een onvergetelijke ervaring.

Cosplayen kan soms pittig zijn, de hele dag in jouw outfit rondlopen welke soms best zwaar of warm zijn, waarbij een zwaar wapen kan horen. Wil je weten hoe Empires.Cosplay zijn ontspanning zocht tussen de wedstrijd door? Lees dan snel het kort maar krachtige interview!

Wat is jouw beste herinnering aan HDCC buiten cosplay om?
De fantastische game toernooien zorgen voor mij elke keer opnieuw voor de ontspanning na een lange dag rondlopen in cosplay.

Wat heeft het winnen van de Cosplay Contest jou buiten HDCC opgeleverd?
Ik heb vooral veel nieuwe vrienden gemaakt!

Wat zou je als tip meegeven aan nieuwe cosplay contest deelnemers?
Verken het podium al wat van tevoren zodat je niet voor verassingen komt te staan tijdens je act.

In hoeverre past de slogan “Where Heroes Meet” bij de Cosplay Contest?
Als er één plaats is waar veel superhelden samenkomen, dan is het wel op het wedstrijdpodium!

We bedanken Empires Cosplay voor zijn tijd en hopen hem uiteraard graag terug te zien op Heroes Dutch Comic Con!

Ontdek meer

De 5 beste superhelden games

Heroes Dutch Comic Con is geen Comic Con zonder superhelden. Maar games maken ook een groot deel uit van HDCC. Wat als je deze twee dingen met elkaar combineert? Dan krijg je supergave superhero games. In dit artikel hebben wij de 5 beste games gebasseerd op comics of films onder elkaar gezet in willekeurige volgorde.