Cosplay bekentenissen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Op onze sociale mediakanalen hebben wij gevraagd naar jullie grappigste, leukste of foutste bekentenissen. Hierop hebben wij ontzetten leuke reacties gehad. Hieruit een greep uit de leukste bekentenissen.

We zullen in dit artikel de schaal aangeven van de bekentenis door er een kleuren code mee te koppelen. Wij zullen de bekentenissen rustig opbouwen zodat iedereen zich kan voorbereiden op de allerheftigste bekentenissen.

Code Groen! Laten we eerst rustig beginnen met de bekentenissen die bijna iedereen wel herkent als cosplayer om er goed in te komen.

Artireille: Elke keer tegen het einde van HDDC ben ik cosplay helemaal zat. Mijn lenzen beginnen vervelend te zitten, de pruik zit niet meer comfortabel en zo door. Hierdoor zeg ik dan altijd dat ik nooit meer ga cosplayen en plan vervolgens de volgende dag alweer mijn nieuwe cosplays. Oeps.

Max11en: Mijn moeder vindt cosplay helemaal niets, ze zegt dan ook altijd “het is gewoon een verkleedpartijtje” dus toen ik spullen had gekocht voor mijn cosplay heb ik het langs haar moeten smokkelen.

Laurablijeveld: Aan een cosplay werken voor 4 maanden om dan op het laatste moment te realiseren dat je naar de wintereditie gaat in een kort rokje en bloesje.

Code oranje! Dit zijn de bekentenissen die iedereen toch wel even een rilling geeft als we erover nadenken.

Rebelle.R: Ik ging als Vaiana/moana naar de wintereditie, maar ik had geen sandalen die paste bij deze look dus moest ik  uiteindelijk op bloten voeten op het evenement lopen.

radiance_cosplays: Ik draag onder vrij wel al mijn cosplays een broekje met zakken zodat ik mijn spullen ergens kwijt kan. Het ziet er alleen beetje raar uit als je met je hand in je cosplay broek gaat voor je telefoon.

Yuneko.wolf: Mijn cosplays zijn meestal niet toiletbezoek-proof… dus ik drink expres heel weinig tijdens de conventie zodat dat geen probleem wordt.

Bdgcosplay: Ik heb altijd geheim vakje in mijn cosplay zodat ik al mijn spullen mee kan nemen in mijn cosplay. Toen ik foto’s aan het maken was schrikte ik enorm en begon ik te flippen toen ik erachter kwam dat ik mijn bankpas en ID kaart kwijt was. Natuurlijk ging ik om mijn spullen te zoeken direct naar de plek waar ik ze voor het laatst had gebruikt. Tijdens het lopen naar die locatie voelde ik iets in mijn schoenen, maar ik dacht dat het is vast een steentje. Tot dat er opeens een euro uit mijn schoen viel en ik bedacht dat de kleine steentjes mijn ID, bankkaart en geld was…

Code rood Opgelet! Dan nu toch wel de aller foutste grappigste en leukste bekentenissen die we hadden gevonden in onze reacties.

linda_a8891: Ik ging naar HDCC als Gamora. Hierdoor moest ik mijzelf compleet groen verven. Dit betekende uiteindelijk dat ik door heel het evenement groene hand afdrukken heb achtergelaten. Sorry schoonmaak team!

_sparkly.popsicle_: Voor mijn eerste cosplay wilde ik graag Tinkerbel doen. Hiervoor wilde ik mijn haar geel verven met een spraybus. Ik had alleen er niet over na gedacht dat mijn haar blauw was, waardoor ik dus uiteindelijk eindigde op HDCC als tinkerbel met groen haar.

santastic_cosplay: Ik heb voor een cosplay een harnas met helm op. Hierdoor heb ik eigenlijk heel weinig zicht. Dit leidde tot dat ik een kind een paar meter heb meegesleurd. Ik had zelf niets door behalve dat het mij opviel dat mijn ene been wat zwaar voelde. Sorry kind!

Ontdek meer

De Star Wars franchise zit niet stil!

De Star Wars franchise zit niet stil!. De ene serie is nog niet uit of er is alweer een nieuwe film aangekondigd. Superleuk natuurlijk voor de Star Wars fans en wij zetten graag alles voor je op een rijtje.

De 5 beste superhelden games

Heroes Dutch Comic Con is geen Comic Con zonder superhelden. Maar games maken ook een groot deel uit van HDCC. Wat als je deze twee dingen met elkaar combineert? Dan krijg je supergave superhero games. In dit artikel hebben wij de 5 beste games gebasseerd op comics of films onder elkaar gezet in willekeurige volgorde.