Jubileumeditie Heroes Dutch Comic Con verplaatst naar najaar 2021

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De tiende editie van Heroes Dutch Comic Con die gepland stond op 19 en 20 juni 2021 wordt verplaatst naar 20 en 21 november 2021. Wij als organisatie achten het niet realistisch dat grootschalige evenementen in juni weer doorgaan, mede door de verwachting dat het vaccinatieproces dan nog niet voldoende gevorderd zal zijn. Wij willen onze deelnemers en bezoekers niet onnodig langer in onzekerheid laten. Daarom hebben wij besloten om in een vroegtijdig stadium deze jubileumeditie te verplaatsen naar het najaar.

Door vroegtijdig deze knoop door te hakken, willen wij jullie duidelijkheid bieden. Dit besluit valt ons als organisatie enorm zwaar, omdat we vorig najaar ervan overtuigd waren dat we in juni eindelijk onze jubileumeditie zouden kunnen vieren met elkaar. De realiteit is op dit moment helaas anders. Daarom maken wij nu – in een vroegtijdig stadium en met pijn in ons hart– de keuze om het event te verplaatsen naar 20 en 21 november 2021.

De tiende editie van Heroes Dutch Comic Con is al meerdere keren verplaatst door het coronavirus. Iedere verplaatsing brengt teleurstelling met zich mee, zo ook nu. Wij weten als geen ander hoe jullie weer uitkeken naar dit evenement. We moeten nog even geduld hebben, hoe moeilijk dat ook is. Ondanks deze vervelende omstandigheden, voelen wij veel begrip voor de situatie vanuit onze deelnemers en bezoekers en dat typeert jullie als community. Wij zijn jullie daar enorm dankbaar voor en dat geeft ons extra veel energie om in november een knallende, onvergetelijke jubileumeditie te organiseren. Want daar hoeft men niet over te twijfelen, die gaat er komen. En, hoe!”

Alle tickethouders zijn op de hoogte gebracht via de mail. Mocht je nog vragen hebben stuur ze dan naar info@dutchcomiccon.nl.

Ontdek meer

Fanclubs in de spotlight: WizardWear

Langzamerhand begint Heroes Dutch Comic Con steeds dichterbij te komen. Door deze turbulente tijden hebben onze bezoekers, fanclubs, en deelnemers ons ontzettend hard gesteund. Op #appreciationwednesday willen we graag iets terug doen voor onze geweldige community. Vandaag willen we daarom graag de Harry Potter fanclub: Wizardwear in de spotlight zetten. In dit artikel lees je wie ze zijn en hun geschiedenis met Heroes Dutch Comic Con..

De winnaar van de Cosplay from your Closet competitie: FennaCosplay

Op 12 april hebben we op onze Facebook een cosplay competitie georganiseerd. Deze competitie had maar één regel; De cosplay outfit moest gemaakt worden met kleding uit je kledingkast. Met als prijs een interview over de cosplay op de Heroes Dutch Comic Con website. Onwijs veel cosplayers hebben hieraan meegedaan maar uiteindelijk hebben we drie winnaars gekozen. Waarbij we vandaag de laatste winnaar bekend maken namelijk Fenna cosplay. In dit artikel kan je lezen over haar cosplay journey en wat haar grootste uitdagingen zijn geweest.

Fanclubs in de spotlight: Ghostbusters Dutch Division

Deze week willen wij graag één van onze fanclubs in de spotlight zetten, namelijk: De Ghostbusters Dutch Division. Deze ghostbusters fanclub is al vele edities op Heroes Dutch Comic Con te zien. Elke editie maken ze er weer een feestje van. Om deze reden willen wij ze graag vandaag in de spotlight zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *