Jubileumeditie Heroes Dutch Comic Con verplaatst naar najaar 2021

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De tiende editie van Heroes Dutch Comic Con die gepland stond op 19 en 20 juni 2021 wordt verplaatst naar 20 en 21 november 2021. Wij als organisatie achten het niet realistisch dat grootschalige evenementen in juni weer doorgaan, mede door de verwachting dat het vaccinatieproces dan nog niet voldoende gevorderd zal zijn. Wij willen onze deelnemers en bezoekers niet onnodig langer in onzekerheid laten. Daarom hebben wij besloten om in een vroegtijdig stadium deze jubileumeditie te verplaatsen naar het najaar.

Door vroegtijdig deze knoop door te hakken, willen wij jullie duidelijkheid bieden. Dit besluit valt ons als organisatie enorm zwaar, omdat we vorig najaar ervan overtuigd waren dat we in juni eindelijk onze jubileumeditie zouden kunnen vieren met elkaar. De realiteit is op dit moment helaas anders. Daarom maken wij nu – in een vroegtijdig stadium en met pijn in ons hart– de keuze om het event te verplaatsen naar 20 en 21 november 2021.

De tiende editie van Heroes Dutch Comic Con is al meerdere keren verplaatst door het coronavirus. Iedere verplaatsing brengt teleurstelling met zich mee, zo ook nu. Wij weten als geen ander hoe jullie weer uitkeken naar dit evenement. We moeten nog even geduld hebben, hoe moeilijk dat ook is. Ondanks deze vervelende omstandigheden, voelen wij veel begrip voor de situatie vanuit onze deelnemers en bezoekers en dat typeert jullie als community. Wij zijn jullie daar enorm dankbaar voor en dat geeft ons extra veel energie om in november een knallende, onvergetelijke jubileumeditie te organiseren. Want daar hoeft men niet over te twijfelen, die gaat er komen. En, hoe!”

Alle tickethouders zijn op de hoogte gebracht via de mail. Mocht je nog vragen hebben stuur ze dan naar info@dutchcomiccon.nl.

Ontdek meer

De Winnaar van de Creative Artist Awards

Op 6 februari hebben wij op onze Facebookpagina alle inzendingen van de Creative Artist Award met jullie gedeeld. Heel mooi om te zien dat Nederland zoveel creatief talent heeft!

Appreciation for Sakura Kai

In de lastige Corona tijd hebben vele exposanten, fanclubs en bezoekers ons gesteund. Graag willen wij de komende weken onze waardering laten zien voor al deze verschillende groepen op Appreciation Wednesday. De eerste groep die we hiervoor uitgekozen hebben is de fanclub die al jaren bij ons op Heroes Dutch Comic Con staat, namelijk Sakura Kai.

Tip van Sammys cosplay; het leven is te kort om dingen niet te proberen!

Sammys cosplay is één van de grootste cosplayers in Nederland. Met ruim 131 duizend volgers op Instagram reist ze de hele wereld over om haar passie voor cosplayen te beoefenen. Wij zijn in gesprek gegaan met haar om te praten over hoe ze is begonnen, de cosplay community, HDCC en nog veel meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *