Jubileumeditie Heroes Dutch Comic Con verplaatst naar najaar 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De tiende editie van Heroes Dutch Comic Con die gepland stond op 19 en 20 juni 2021 wordt verplaatst naar 20 en 21 november 2021. Wij als organisatie achten het niet realistisch dat grootschalige evenementen in juni weer doorgaan, mede door de verwachting dat het vaccinatieproces dan nog niet voldoende gevorderd zal zijn. Wij willen onze deelnemers en bezoekers niet onnodig langer in onzekerheid laten. Daarom hebben wij besloten om in een vroegtijdig stadium deze jubileumeditie te verplaatsen naar het najaar.

Door vroegtijdig deze knoop door te hakken, willen wij jullie duidelijkheid bieden. Dit besluit valt ons als organisatie enorm zwaar, omdat we vorig najaar ervan overtuigd waren dat we in juni eindelijk onze jubileumeditie zouden kunnen vieren met elkaar. De realiteit is op dit moment helaas anders. Daarom maken wij nu – in een vroegtijdig stadium en met pijn in ons hart– de keuze om het event te verplaatsen naar 20 en 21 november 2021.

De tiende editie van Heroes Dutch Comic Con is al meerdere keren verplaatst door het coronavirus. Iedere verplaatsing brengt teleurstelling met zich mee, zo ook nu. Wij weten als geen ander hoe jullie weer uitkeken naar dit evenement. We moeten nog even geduld hebben, hoe moeilijk dat ook is. Ondanks deze vervelende omstandigheden, voelen wij veel begrip voor de situatie vanuit onze deelnemers en bezoekers en dat typeert jullie als community. Wij zijn jullie daar enorm dankbaar voor en dat geeft ons extra veel energie om in november een knallende, onvergetelijke jubileumeditie te organiseren. Want daar hoeft men niet over te twijfelen, die gaat er komen. En, hoe!”

Alle tickethouders zijn op de hoogte gebracht via de mail. Mocht je nog vragen hebben stuur ze dan naar info@dutchcomiccon.nl.

Ontdek meer

De Star Wars franchise zit niet stil!

De Star Wars franchise zit niet stil!. De ene serie is nog niet uit of er is alweer een nieuwe film aangekondigd. Superleuk natuurlijk voor de Star Wars fans en wij zetten graag alles voor je op een rijtje.

De 5 beste superhelden games

Heroes Dutch Comic Con is geen Comic Con zonder superhelden. Maar games maken ook een groot deel uit van HDCC. Wat als je deze twee dingen met elkaar combineert? Dan krijg je supergave superhero games. In dit artikel hebben wij de 5 beste games gebasseerd op comics of films onder elkaar gezet in willekeurige volgorde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *