De Winnaar van de Creative Artist Awards

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Op 6 februari hebben wij op onze Facebookpagina alle inzendingen van de Creative Artist Award met jullie gedeeld. Heel mooi om te zien dat Nederland zoveel creatief talent heeft!

We hebben ontzettend mooie inzendingen ontvangen en jij als volger kon je stem uitbrengen op het werk dat jij het mooiste vond. Jullie hebben massaal gestemd en daar is een winnaar uitgekomen…

De winnaar van de Creative Artist Award is geworden Watered Stone!

Het gezicht achter Watered Stone is Ann. Ann is 14 jaar en een geboren creatieveling.
Naast tekenen en schilderen op papier uit zij haar creativiteit ook op het digitale beeldscherm. Al haar creaties zijn zelf verzonnen en in de toekomst wil Ann haar creatieve talent graag verder ontwikkelen op de Sint Joost kunst academie.

Ann is creatief ten top en dat uit zich niet alleen in haar beeldende werk. Ze kruipt ook graag in de creatieve pen waarmee ze dan de mooiste Engelstalige verhalen schrijft.

Op haar 10e kwam Ann in aanraking met Manga en dan met name My Hero Academia, een Japanse superhelden serie. Door het lezen en haar interesse in Manga’s kwam Heroes Dutch Comic Con op haar pad. Zo heeft ze in 2019 voor het eerst Dutch Comic Con bezocht. Dit bezoek was geheel in stijl. Haar cosplay was namelijk Shoto Todoroki.

Ben jij benieuwd naar meer werk van Ann? Kijk dan vooral op haar instagram @watered.stone

Ontdek meer

Appreciation for Sakura Kai

In de lastige Corona tijd hebben vele exposanten, fanclubs en bezoekers ons gesteund. Graag willen wij de komende weken onze waardering laten zien voor al deze verschillende groepen op Appreciation Wednesday. De eerste groep die we hiervoor uitgekozen hebben is de fanclub die al jaren bij ons op Heroes Dutch Comic Con staat, namelijk Sakura Kai.

Tip van Sammys cosplay; het leven is te kort om dingen niet te proberen!

Sammys cosplay is één van de grootste cosplayers in Nederland. Met ruim 131 duizend volgers op Instagram reist ze de hele wereld over om haar passie voor cosplayen te beoefenen. Wij zijn in gesprek gegaan met haar om te praten over hoe ze is begonnen, de cosplay community, HDCC en nog veel meer.

Jubileumeditie Heroes Dutch Comic Con verplaatst naar najaar 2021

De tiende editie van Heroes Dutch Comic Con die gepland stond op 19 en 20 juni 2021 wordt verplaatst naar 20 en 21 november 2021. Wij als organisatie achten het niet realistisch dat grootschalige evenementen in juni weer doorgaan, mede door de verwachting dat het vaccinatieproces dan nog niet voldoende gevorderd zal zijn. Wij willen onze deelnemers en bezoekers niet onnodig langer in onzekerheid laten. Daarom hebben wij besloten om in een vroegtijdig stadium deze jubileumeditie te verplaatsen naar het najaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *