Appreciation for the Entertainmenthoek

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vandaag is het weer Appreciation Wednesday en deze week willen de fanclub de Entertainmenthoek in het zonnetje zetten. De entertainmenthoek is een online magazine voor liefhebbers van films en series. Daarbij hebben ze ook leuke content gericht op comics, fan-art en natuurlijk conventies. In dit artikel kan je lezen wie ze zijn, hun geschiedenis en hun ervaringen op Heroes Dutch Comic Con.

Wie is entertainmenthoek?

Het is voor ons iedere dag een uitdaging om het laatste film- en serienieuws als eerste te delen in ons online magazine. Daarnaast kun je bij ons terecht voor recensies en artikelen, maar ook voor ‘Top 10 lijstjes’ en interviews met acteurs. We springen in op films en series die populair zijn, maar we schrijven ook regelmatig over onze eigen favorieten films en series en belichten daarbij graag de onontdekte pareltjes. 

Van Filmhoek naar Entertainmenthoek

Entertainmenthoek is ontstaan in 2012, toen nog onder de naam Filmhoek, vanuit een passie voor films en series. Deze kleine site bevatte artikelen met nieuws en recensies en werd door een handjevol mensen onderhouden. Er kwamen echter steeds meer werkzaamheden bij, waardoor er meerder teamleden zich aansloten bij de site, allemaal met hun eigen ideeën en talenten. Met als gevolg dat er artikelen en blogs werden geschreven met uiteenlopende onderwerpen.

Wat begon als een hobbyproject groeide uit tot een van de meest complete filmsites van Nederland. Gezien we ons als team steeds breder gingen oriënteren, hebben we Filmhoek.nl in 2018 omgedoopt tot Entertainmenthoek.nl.

Stand op Heroes Dutch Comic Con

Sinds de eerste editie in 2016 bezoeken we elke jaar met het gehele team Heroes Dutch Comic Con.  Tijdens het evenement maken we altijd graag video reportages. We spreken cosplayers, brengen exposanten onder de aandacht en hebben toffe interviews met special guests. Door de jaren heen hebben we onder andere Jennifer Morrison, Daniel Gillies, Jerome Flynn en Stefanie Joosten mogen spreken.

Waar sommigen teamleden van ons al vaste bezoekers waren van Dutch Comic Con, konden anderen dankzij de aanwezigheid van Entertainmenthoek voor het eerst met dit leuke evenement kennismaken. Hoewel we als team vele mooie momenten hebben meegemaakt op de conventie, is er eentje ons heel dierbaar: ‘’Onze eigen stand op Heroes Dutch Comic Con in november 2019!’’ Dit zorgde ervoor dat we de beurs heel anders beleefden en natuurlijk enkele van onze bezoekers in het echt konden ontmoeten. Dit was een onvergetelijke editie voor ons!

Discover Entertainmenthoek
If you became curious about Entertainmenthoek, feel free to look at their website or social media channel.

Do you also have a creative hobby in the field of films and series? For example, as a draftsman, cosplayer, or DVD collector? Please do not hesitate to contact them!

Ontdek meer

De Cyberpunk 2077 serie komt bijna uit!

Misschien wist je het al, maar er komt een anime uit van de beroemde game Cyberpunk 2077! De anime heet Cyberpunk: Edgerunners en bestaat uit 10 afleveringen. De eerste aflevering zal 31 augustus te zien zijn op Netflix.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.