Fanclubs in de spotlight: Ghostbusters Dutch Division

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Deze week willen wij graag één van onze fanclubs in de spotlight zetten, namelijk: De Ghostbusters Dutch Division. Deze ghostbusters fanclub is al vele edities op Heroes Dutch Comic Con te zien. Elke editie maken ze er weer een feestje van. Om deze reden willen wij ze graag vandaag in de spotlight zetten.

De Ghostbusters Dutch Division (GBDD) begon als een klein groepje Ghostbusters fans, die samen, op Facebook, hun passie voor Ghostbusters met elkaar deelden. In 2013 besloten de leden dat naast met elkaar praten over Ghostbusters, het ook leuk zou zijn om Ghostbusters op evenementen te gaan promoten. De Proton Packs werden gebouwd, de PKE-meters opgeladen, de vallen geleegd en de GBDD was klaar voor hun eerste evenement.

De eerste editie van Dutch Comic Con in 2015 was gelijk hun vuurdoop voor een groot evenement en de leden kijken nog steeds met veel plezier terug op deze editie.

De groep bestaat uit 15 leden. Sommige hebben een kostuum uit de oude films van de jaren 80, andere van de 2016 reboot of van de tekenfilmserie.  Er zijn zelfs al plannen in uitvoering voor het maken van props van de nieuwe film, Ghostbusters Afterlife, die in november 2021 in de bioscoop zal komen.

De stand van de GBDD op de Heroes Dutch Comic Con is altijd een drukbezochte plek waar bezoekers hun hart kunnen ophalen aan alles wat met Ghostbusters te maken heeft. Op de foto met Vigo? Of toch liever knuffelen met Mr. Stay Puft? Of durf je misschien zelf op een nucleaire versneller op je rug te doen? Bij de GBDD kan het allemaal. En natuurlijk altijd onder het genot van de welbekende theme-song.

 

De GBDD is een groep voor fans en door fans, waarbij iedereen wel iets te vinden is. Dus op de vraag “who you gonna call?” is GBDD het antwoord.

Wil je deze vette fanclub volgen? Kijk dan hier op hun socials:

Ontdek meer

Fanclubs in de spotlight: WizardWear

Langzamerhand begint Heroes Dutch Comic Con steeds dichterbij te komen. Door deze turbulente tijden hebben onze bezoekers, fanclubs, en deelnemers ons ontzettend hard gesteund. Op #appreciationwednesday willen we graag iets terug doen voor onze geweldige community. Vandaag willen we daarom graag de Harry Potter fanclub: Wizardwear in de spotlight zetten. In dit artikel lees je wie ze zijn en hun geschiedenis met Heroes Dutch Comic Con..

De winnaar van de Cosplay from your Closet competitie: FennaCosplay

Op 12 april hebben we op onze Facebook een cosplay competitie georganiseerd. Deze competitie had maar één regel; De cosplay outfit moest gemaakt worden met kleding uit je kledingkast. Met als prijs een interview over de cosplay op de Heroes Dutch Comic Con website. Onwijs veel cosplayers hebben hieraan meegedaan maar uiteindelijk hebben we drie winnaars gekozen. Waarbij we vandaag de laatste winnaar bekend maken namelijk Fenna cosplay. In dit artikel kan je lezen over haar cosplay journey en wat haar grootste uitdagingen zijn geweest.

De winnaar van de Cosplay from your Closet competitie

Op 12 april hebben we op onze Facebook pagina een cosplay competitie georganiseerd. Deze competitie had maar één regel; De cosplay outfit moest gemaakt worden met kleding uit je kledingkast. Waarbij je als prijs een interview kon winnen over jouw cosplay op de Heroes Dutch Comic Con website. Onwijs veel cosplayers hebben hieraan meegedaan maar uiteindelijk hebben we drie winnaars gekozen. Waarvan vorige week de eerste al bekend is gemaakt en vandaag zullen we de tweede winnaar bekend maken, namelijk Praime Creations!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *