Community in de Spotlight: Dutch Comic Con voelde als thuiskomen

Facebook
Twitter
LinkedIn

Deze week willen we de Heroes Dutch Comic Con community in de spotlight zetten. Met vandaag in speciaal Aaron van Leent. In dit artikel kan je lezen hoe de edities Heroes Dutch Comic Con voor hem zijn geweest en waar hij het meeste naar uitkijkt. Ben jij het met hem eens? Vertel het ons op Social media.

De eerste keer dat Aaron naar comic con was geweest was op de eerste editie van comic con in 2015. Aaron was vroeger altijd een beetje een buitenbeetje op het gebied van zijn passies. Hierdoor werd hij direct enthousiast toen hij per ongeluk op de HDCC-website terecht kwam.

‘’Het voelde als thuiskomen’’ Vertelde Aaron toen we aan hem vroegen hoe de eerste keer comic con voor hem was. ‘’Ik was zestien en ik was nog compleet op zoek naar mezelf en HDCC voelde voor me alsof ik ergens bij hoorde.’’ Aaron vertelde hoe het een weekend was vol met impressies. Waardoor hij aan het einde van het weekend helemaal gesloopt was. Toch heeft het weekend wel echt impact op hem gemaakt: ‘’ Het heeft zo’n impact gemaakt dat ik niet alleen was met deze interesse in Nederland’’

 

Eén van de leukste herinnering die hij dan ook heeft van HDCC was met Benedict wong. ‘’Ik liep naar zijn tafeltje om iets aan hem te vragen. Uiteindelijk hebben we een half uur samen staan praten. Dat was een ontzettend mooie ervaring’’

Maar, de allerleukste herinnering was tijdens de cosplay contest in 2015.  De competitie was toen nog heel klein en niet heel druk bezocht. Er kwam toen een cosplay duo en die deden mortal combat. Het intro nummer kon natuurlijk niet ontbreken en toen het eerste deuntje van het nummer werd opgezet ging het hele publiek los en toen wist ik: “Ja ik ben zeker nu bij mijn mensen! ‘’ Die eensgezindheid was zo mooi bij iedereen kwam het enthousiasme direct naar boven. Het voelde als een familie.

Voor de volgende editie kijkt hij het meeste uit naar weer met iedereen te kunnen praten en om alle generaties geeks te kunnen zien van jonge families tot opa’s en oma’s. 

Ontdek meer

De Cyberpunk 2077 serie komt bijna uit!

Misschien wist je het al, maar er komt een anime uit van de beroemde game Cyberpunk 2077! De anime heet Cyberpunk: Edgerunners en bestaat uit 10 afleveringen. De eerste aflevering zal 31 augustus te zien zijn op Netflix.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.