Heroes Dutch Comic Con kan niet zonder vrijwilligers – Community in de spotlight

Facebook
Twitter
LinkedIn

Deze week willen we een vaste vrijwilliger, Maud de Laat, in het zonnetje zetten. Maud helpt al sinds de spring editie van 2018 mee aan de Comic Con als vrijwilliger. Voordat Maud als vrijwilliger aan de slag ging bezocht ze de Comic Con als bezoeker. In dit artikel kan je Maud haar ervaringen lezen over het zijn van vrijwilliger op Heroes Dutch Comic Con en hoe jij vrijwilliger zou kunnen worden!

De winter editie van 2016 was de eerste Comic Con voor Maud. “Groot! Ik vind het groot, het is moeilijk uit te leggen, ik vond het heel indrukwekkend. Ik was onder de indruk van de gemaakte cosplays, alles wat er te doen was en alle standhouders waar je de tofste dingen kan kopen.” Was Maud haar reactie toen ik vroeg naar haar eerste bezoek aan Heroes Dutch Comic Con. Maud is groot film en serie fan, dus ze vond het fantastisch om hier zoveel van terug te zien tijdens het evenement en om bekende acteurs/actrices te kunnen spotten.

In 2018 besloot Maud om zichzelf aan te melden als vrijwilliger voor Heroes Dutch Comic Con. Een keuze die ze elke editie opnieuw maakt. Voor Maud is de onderlinge gezelligheid het leukste van het vrijwilliger zijn. “Het is fantastisch om een bijdrage te kunnen leveren aan een evenement die ik zo leuk vind. Om met fans van allerlei verschillende groepen te kunnen praten en om nieuwe mensen te ontmoeten”.

Maud haar leukste herinnering een Heroes Dutch Comic Con als vrijwilliger was de laatste vrijwilligers BBQ die door organisatie was georganiseerd. “Het was super gezellig en leuk, vooral om iedereen ook buiten het evenement om te kunnen zien. Je voelt jezelf door een initiatief zoals dit ook gewaardeerd en onderdeel van de organisatie. Als bezoeker was het ontmoeten van Marnix van den Broeke mijn leukste herinnering.”

Net zoals iedereen mist Maud Heroes Dutch comic Con. Ze kijkt dan ook het meeste uit om überhaupt weer te mogen gaan en is er in november weer bij als vrijwilliger.

Waarom jij vrijwilliger wilt worden
Het is super leuk, de vrijwilligers worden ook echt een vaste club waarin iedereen snel wordt opgenomen. Je doet tijdens het evenement net iets meer en ziet het evenement van de andere kant. Het is ook heel anders dan wanneer je als bezoeker gaat, je loopt er met een heel ander gevoel rond en draagt echt bij aan het evenement. Meld je aan via onderstaande link en wordt ook onderdeel van de vrijwilligers!

Ontdek meer

De Cyberpunk 2077 serie komt bijna uit!

Misschien wist je het al, maar er komt een anime uit van de beroemde game Cyberpunk 2077! De anime heet Cyberpunk: Edgerunners en bestaat uit 10 afleveringen. De eerste aflevering zal 31 augustus te zien zijn op Netflix.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.