Word stagiair(e) bij Heroes Dutch Comic Con!

Facebook
Twitter
LinkedIn

De organisatie van Heroes Dutch Comic Con is op zoek naar een sales stagiair(e)

Heroes Dutch Comic Con is een snelgroeiend popculture evenement waarbij entertainment en beleving hoog in het vaandel staan. Jij hebt een commerciële instelling en ziet het als een uitdaging om op zoek te gaan naar (nieuwe) partners die willen deelnemen aan Heroes Dutch Comic Con. Je denkt in kansen en bent niet bang om de telefoon te pakken. Daarnaast komen er tal van werkzaamheden aan bod die horen bij de organisatie van een groot (inter)nationaal evenement waar jaarlijks bijna 80.000 bezoekers op afkomen. Je ondersteunt het team op verschillende vlakken en wordt actief betrokken bij het organiseren van dit evenement in de breedste zin van het woord.

Sales Intern

Ontdek meer

De Cyberpunk 2077 serie komt bijna uit!

Misschien wist je het al, maar er komt een anime uit van de beroemde game Cyberpunk 2077! De anime heet Cyberpunk: Edgerunners en bestaat uit 10 afleveringen. De eerste aflevering zal 31 augustus te zien zijn op Netflix.